120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A női melltartót egész nap viselik a hölgyek, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzék magunkat benne. A Nedeto.hu oldalon klasszikus melltartók várják a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartók közül válogathat a különleges alkalmakra, az aktív sportolókat pedig a sportmelltartók közül választhatnak. Szeretné, hogy a melltar...

A női melltartót egész nap viselik a hölgyek, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzék magunkat benne. A Nedeto.hu oldalon klasszikus melltartók várják a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartók közül válogathat a különleges alkalmakra, az aktív sportolókat pedig a sportmelltartók közül választhatnak. Szeretné, hogy a melltartó a bugyival vagy a tangával összeillő legyen? Szerezzen be teljes szexi női fehérneműszettet, amivel nemcsak saját magát, de partnerét is megörvendezteti. Nálunk számtalan világmárkát talál: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour és mások.

Merevítős vagy merevítő nélküli melltartó?

Minden nő szekrényében találnánk legalább egy merevítős melltartót, ami megfelelő támaszt biztosít a kebleknek és gyönyörű formát ad nekik. Azonban valakinek ez kényelmetlen vagy túl szoros is lehet. Ebben az esetben merevítő nélküli melltartót érdemes beszerezni, ami a lazább programokhoz és sportoláshoz is alkalmas (például női alsónadrággal kombinálva). Ez a típus nem biztosít nagy támaszt a melleknek, ezért a kisebb mellű hölgyeknek ajánljuk. Ne felejtse, válasszon akármilyen melltartót, a legfontosabb, hogy jól érezze magát benne.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

283 tételből 1–30
az oldalt
283 tételből 1–30