120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A női melltartót egész nap viselik a hölgyek, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzék magunkat benne. A Nedeto.hu oldalon klasszikus melltartók várják a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartók közül válogathat a különleges alkalmakra, az aktív sportolókat pedig a sportmelltartók közül választhatnak. Szeretné, hogy a melltar...

A női melltartót egész nap viselik a hölgyek, ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen érezzék magunkat benne. A Nedeto.hu oldalon klasszikus melltartók várják a mindennapi viselethez, csipke és push-up melltartók közül válogathat a különleges alkalmakra, az aktív sportolókat pedig a sportmelltartók közül választhatnak. Szeretné, hogy a melltartó a bugyival vagy a tangával összeillő legyen? Szerezzen be teljes szexi női fehérneműszettet, amivel nemcsak saját magát, de partnerét is megörvendezteti. Nálunk számtalan világmárkát talál: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour és mások.

Merevítős vagy merevítő nélküli melltartó?

Minden nő szekrényében találnánk legalább egy merevítős melltartót, ami megfelelő támaszt biztosít a kebleknek és gyönyörű formát ad nekik. Azonban valakinek ez kényelmetlen vagy túl szoros is lehet. Ebben az esetben merevítő nélküli melltartót érdemes beszerezni, ami a lazább programokhoz és sportoláshoz is alkalmas (például női alsónadrággal kombinálva). Ez a típus nem biztosít nagy támaszt a melleknek, ezért a kisebb mellű hölgyeknek ajánljuk. Ne felejtse, válasszon akármilyen melltartót, a legfontosabb, hogy jól érezze magát benne.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

184 tételből 1–30
az oldalt
184 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.