Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szeretnél néhány remek fehérneműt a fiókodban, de nem szeretnél több időt tölteni vele, mint amennyit valóban szükséges? Akkor a fehérnemű előfizetés tökéletes az Ön számára! Olyan népszerű márkák rövidnadrágjai vagy boxerei közül választhatsz, mint a Styx és a Nedeto, negyedévente egyszer pedig egy pár kényelmes Styx zoknit adunk ajándékba mind...

Szeretnél néhány remek fehérneműt a fiókodban, de nem szeretnél több időt tölteni vele, mint amennyit valóban szükséges? Akkor a fehérnemű előfizetés tökéletes az Ön számára! Olyan népszerű márkák rövidnadrágjai vagy boxerei közül választhatsz, mint a Styx és a Nedeto, negyedévente egyszer pedig egy pár kényelmes Styx zoknit adunk ajándékba minden alkalomra.

Alsónemű, amely úgy illik rád, mint egy második bőr

Bár számunkra érthetetlen, de néhány ember számára a fehérnemű kiválasztása egyáltalán nem fontos... Ezért úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük a dolgukat - csak egy kattintás, és háromhavonta egyszer egy csomagnyi remekül illeszkedő boxeralsó vagy férfi boxeralsó landol a postaládájában.

A Nedeto boxereket 6 vagy 12 hónapos előfizetésként kínáljuk, a boxerek és a Styx rövidnadrágok előfizetését 3, 6 vagy 12 hónapra választhatja. Öntől függ, milyen gyakran szeretne meglepetéscsomagokat kapni. A fehérnemű előfizetéseknek további előnye van más megrendelésekkel szemben, mivel a postaköltséget mi álljuk. Egyéves előfizetéssel pedig egy különleges ajándékot is kaphat: háromhavonta egyszer Styx zoknit küldünk Önnek. Ebből sincs soha elég.

Nagy gondot fordítunk fehérneműinkre, hogy tökéletesen illeszkedjenek Önhöz, és olyan anyagból készüljenek, amely kényelmes tapintású és mindennapi viselet. A kifinomult illeszkedésnek köszönhetően élvezheti a páratlan kényelmet.

Hogyan rendelhetek fehérnemű előfizetést?

Minden férfi megérdemli a luxus alsóneműt - és persze mindenkinek jól esik valami kicsit más. Ezért a fehérnemű-előfizetésünkben Ön választhat, hogy szűk boxeralsót vagy lazább rövidnadrágot küldünk-e Önnek. A derékpánt elasztikus anyagát is kiválaszthatja - a klasszikus kialakítást vagy a modern, sportos megjelenésű, szőtt elasztikus anyagot részesíti előnyben.


Különleges tipp: A fehérnemű előfizetés nagyszerű ajándék lehet bármelyik férfinak - partnernek, testvérnek vagy apának! Ha valami különlegeset szeretne nekik születésnapjukra, ünnepükre vagy karácsonyra, akkor ez a megfelelő megoldás.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20