120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Minden hónapban új alsónadrág? Ingyenes szállítás mindig? Háromhavonta egy ajándék STYX zokni ingyen?
IGEN, ez a STYX alsónadrág-előfizetés.
Szuper fehérneműt szeretne, de nem akar a válogatással bajlódni?
Ezt az időt inkább a családjára, a hobbijára vagy olyanra fordítaná, ami jobban szórakoztatja? Természetesen! Egyetértünk Önnel és szeretnén...

Minden hónapban új alsónadrág? Ingyenes szállítás mindig? Háromhavonta egy ajándék STYX zokni ingyen?
IGEN, ez a STYX alsónadrág-előfizetés.
Szuper fehérneműt szeretne, de nem akar a válogatással bajlódni?
Ezt az időt inkább a családjára, a hobbijára vagy olyanra fordítaná, ami jobban szórakoztatja? Természetesen! Egyetértünk Önnel és szeretnénk ebben támogatni.
Ezért úgy döntöttünk, hogy ha igénybe veszi, mi választjuk ki Önnek a fehérneműt ;) és meglepjük vele! Mit gondol?
Elég egyetlen rendelés leadása, a többiről mi gondoskodunk... 3 előfizetési opciónk van: 3, 6 vagy 12 hónapos.
Azt is kiválaszthatja, hogy sport- vagy klasszikus alsónadrágot szeretne-e.
Válassza ki a méretet, a szállítási címet (ez az előfizetés idejéig érvényben lesz, hacsak nem értesít minket valamilyen változásról) és kész. A többit mi intézzük.
Ha az előfizetést a hónap 20. napjáig adja le, az első csomagot a rendelést követően azonnal elküldjük és következő hónap első hetében érkezik a második csomag.
Ha a hónap 20. napja után (például január 21-én) rendeli meg az előfizetését, akkor az első csomagot a megrendelés után azonnal elküldjük Önnek, de a következő szállítmány csak március első hetében érkezik meg, így nem kap két csomagot egy hét különbséggel.
Minden hónapban érkezik egy-egy alsónadrág, és nem kell azon aggódnia, hogy a szekrényében talált pár elnyűtt darabot, és újat kell keresnie... Ez többé nem fog megtörténni. A csomagot utánvétellel is rendelheti.
Az első csomag átvételekor a teljes szolgáltatás árát kifizeti. Tehát, ha 3 hónapra fizetett elő, az első rendeléskor 3 alsónadrágért fizet.
A másik két rendelés átvételekor így már nem kell fizetnie. A szállítás ingyenes - viszont fontos információ, hogy a Messenger futárcéget nem veheti igénybe.

És azt mondják a rest kétszer fárad... mostantól lazuljon alsónadrágban :)

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.