120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyermek alsóneműk kiválasztásakor a legfontosabb dolog a kényelem. Ezért összpontosítson a megfelelő méretre és szabásra, de az anyag minőségére is. Fiú alsónemű tökéletesen illeszkedjen. Ne feledje, hogy a fiúk nem ülnek sokáig mozdulatlanul, ezért a gyermekeknek szánt alsóneműnek különösen légáteresztőnek kell lennie. Fontos, hogy kellően i...

A gyermek alsóneműk kiválasztásakor a legfontosabb dolog a kényelem. Ezért összpontosítson a megfelelő méretre és szabásra, de az anyag minőségére is. Fiú alsónemű tökéletesen illeszkedjen. Ne feledje, hogy a fiúk nem ülnek sokáig mozdulatlanul, ezért a gyermekeknek szánt alsóneműnek különösen légáteresztőnek kell lennie. Fontos, hogy kellően izzadságelvezető legyen. A fiúk alsóneműi rövidnadrágokra oszlanak, rövidnadrág és boxeralsókra. Ha a kisfiad kinőtte a pelenkát, és az első alsóneműt választod neki, kezdd a rövidnadrággal.

Mit érdemes tudni a baba alsónadrágokról?

A gyermekeknek való fehérnemű kiválasztása nagyobb kihívást jelent, mint más ruhadarabok kiválasztása. Az alsónemű közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért a legjobb, ha olyan anyaghoz nyúl, amely nem irritálja a bőrt. Vágáskor ne feledje, hogy sehol sem szabad becsípődnie. A fiú alsónadrágok gumiszalagjai nem okozhatnak hólyagokat a derékon vagy a csípő körül. Miért válassza a rövidnadrágot a fiúk első alsóneműjeként? Mert segítenek a pelenkáról a bilire való átállásban. A legjobb minőségű gyermeknadrágok pamutból vagy pamut és elasztán keverékéből készülnek. A pamut tökéletesen lélegző és izzadságelvezető. Ráadásul ez egy természetes anyag, amely hipoallergén. A gyerekeket általában nem érdekli az anyag vagy a vágás. Őket sokkal jobban érdekli a dizájn. Ha boldoggá akarod tenni az utódodat, vegyél neki egy alsónadrágot Pókemberrel vagy McQueennel. Népszerű mintákban is kapható zoknik a papucs.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24