Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Neme
Több... Kevesebb
Meghatározás
Több... Kevesebb
Méret
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Férfi fürdőruha Rip Curl


A stílusos Rip Curl úszónadrág első pillantásra megragadja a tekintetet. A színes fürdőnadrágok különösen népszerűek a vásárlók körében a kényelmes illeszkedésük és a dizájnjuk miatt, amelyet élvezni fog. A férfi fürdőruházat egy különálló szakterület, amelyet a Rip Curl tökéletesen elsajátított.

Élvezze az életet a strandon a Rip Curl fürdőruhában

A Rip Curl fürdőruha a nyár tökéletes megtestesítője. Élvezheted a tengerpart kényelmét, tobzódhatsz a hullámokban, de biztosan nem fogsz elveszni bennük egy medencés partin sem. Kihagyhatatlan leszel, és első pillantásra nyilvánvalóvá válik, hogy stílusod van.
A kissé szoros illeszkedés biztosítja, hogy semmi sem repül, és akkor is stílusosnak tűnsz, amikor kilépsz a hullámok közül. A kényelmes, rugalmas derékpánt egy húzózsinórral állítható, így az úszónadrág minden testalkathoz illeszkedik. Örülni fog a kellemes anyagnak is, amely néhány perc alatt megszárad.

Úszónadrág a szörfösöktől mindenkinek

Az ausztrál Rip Curl márka az 1970-es évek óta foglalkozik fürdőruhák, különösen férfi fürdőruhák és úszónadrágok gyártásával. Szörfösöknek szánt termékek gyártójaként indultak, de színes fürdőruháik fokozatosan mindenki, férfiak és nők körében egyaránt népszerűvé váltak.
Ha friss megjelenésre vágysz, és mégis mindig jól szeretnéd érezni magad a fürdőruhádban, akkor a Rip Curl férfi úszónadrágok a legkézenfekvőbb választás.

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20