Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan fehérneműt keres, ami kellemes tapintású és az érzékeny vagy allergiás bőrnek is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült ruhákat, melyek a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúrnak. Mindenki számára van itt valami. Míg a hölgyek beleszeretnek a puha bugyikba és melltartókba, a férfiak a remek szabású boxeralsókat értékelik m...

Olyan fehérneműt keres, ami kellemes tapintású és az érzékeny vagy allergiás bőrnek is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült ruhákat, melyek a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúrnak. Mindenki számára van itt valami. Míg a hölgyek beleszeretnek a puha bugyikba és melltartókba, a férfiak a remek szabású boxeralsókat értékelik majd, a sportolók pedig 100% merinó gyapjúból készült funkcionális fehérnemű közül válogathatnak, melyek remekül elvezetik az izzadtságot. 

Ismerje meg a merinó gyapjút

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, ami a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Ez a Marokkóból származó faj Ausztráliáiban és Új-Zélandon terjedt el, ahol különböző éghajlati viszonyokkal kell megbirkóznia. Az állat testét finom gyapjúszövet védi a természeti elemektől, amely a forró napokon szellős, míg a fagyos időben tökéletesen szigetel. Ebből az okból nemcsak klasszikus fehérneműt gyártanak a merinó gyapjúból, hanem női sportmelltartókat és bugyikat is, amik az említett tulajdonságok mellett remekül elvezetik az izzadtságot.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

35 tételből 1–30
az oldalt
35 tételből 1–30