120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan fehérneműt keres, ami kellemes tapintású és az érzékeny vagy allergiás bőrnek is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült ruhákat, melyek a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúrnak. Mindenki számára van itt valami. Míg a hölgyek beleszeretnek a puha bugyikba és melltartókba, a férfiak a remek szabású boxeralsókat értékelik m...

Olyan fehérneműt keres, ami kellemes tapintású és az érzékeny vagy allergiás bőrnek is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült ruhákat, melyek a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúrnak. Mindenki számára van itt valami. Míg a hölgyek beleszeretnek a puha bugyikba és melltartókba, a férfiak a remek szabású boxeralsókat értékelik majd, a sportolók pedig 100% merinó gyapjúból készült funkcionális fehérnemű közül válogathatnak, melyek remekül elvezetik az izzadtságot. 

Ismerje meg a merinó gyapjút

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, ami a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Ez a Marokkóból származó faj Ausztráliáiban és Új-Zélandon terjedt el, ahol különböző éghajlati viszonyokkal kell megbirkóznia. Az állat testét finom gyapjúszövet védi a természeti elemektől, amely a forró napokon szellős, míg a fagyos időben tökéletesen szigetel. Ebből az okból nemcsak klasszikus fehérneműt gyártanak a merinó gyapjúból, hanem női sportmelltartókat és bugyikat is, amik az említett tulajdonságok mellett remekül elvezetik az izzadtságot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

47 tételből 1–30
az oldalt
47 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.