120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A pamut gyerek pizsama nyugodt és zavartalan alvást biztosít csemetéinek, akik egy játékkal és tanulással teli nehéz nap után megérdemlik a legjobbat. A kislány és kisfiú pizsamák kényelmes szabásukról, minőségi anyagukról és eredeti mintájukról híresek. Ezért nem csodálkozhatunk, ha reggel nem szeretnék levetni a gyerekek. Mivel mi a gyerekek ...

A pamut gyerek pizsama nyugodt és zavartalan alvást biztosít csemetéinek, akik egy játékkal és tanulással teli nehéz nap után megérdemlik a legjobbat. A kislány és kisfiú pizsamák kényelmes szabásukról, minőségi anyagukról és eredeti mintájukról híresek. Ezért nem csodálkozhatunk, ha reggel nem szeretnék levetni a gyerekek. Mivel mi a gyerekek mindegyik korosztályára gondolunk, nálunk téli és nyári pizsamát egyaránt talál 2-től 14 évese korig. 

Alap a minőségi fehérnemű

A gyermek fehérnemű közvetlen kapcsolatban van a bőrrel, ezért válogatáskor vegye figyelembe a szabást, a varrás és az anyag minőségét is. A legjobb invesztíció a pamut vagy bambusz fehérnemű – ezek a természetes anyagok a legkisebbek érzékeny bőrének is alkalmasak, szabadon lélegezhet a bőr és nem okoznak allergiás reakciót. Míg a kislány fehérnemű leggyakoribb elemei a klasszikus szabású bugyik és a sportmelltartók, addig a kisfiú fehérneműt fecske alsónadrágok, boxeralsók és alsónadrágok alkotják.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

18 tételből 1–18
18 tételből 1–18
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.