120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A pamut gyerek pizsama nyugodt és zavartalan alvást biztosít csemetéinek, akik egy játékkal és tanulással teli nehéz nap után megérdemlik a legjobbat. A kislány és kisfiú pizsamák kényelmes szabásukról, minőségi anyagukról és eredeti mintájukról híresek. Ezért nem csodálkozhatunk, ha reggel nem szeretnék levetni a gyerekek. Mivel mi a gyerekek ...

A pamut gyerek pizsama nyugodt és zavartalan alvást biztosít csemetéinek, akik egy játékkal és tanulással teli nehéz nap után megérdemlik a legjobbat. A kislány és kisfiú pizsamák kényelmes szabásukról, minőségi anyagukról és eredeti mintájukról híresek. Ezért nem csodálkozhatunk, ha reggel nem szeretnék levetni a gyerekek. Mivel mi a gyerekek mindegyik korosztályára gondolunk, nálunk téli és nyári pizsamát egyaránt talál 2-től 14 évese korig. 

Alap a minőségi fehérnemű

A gyermek fehérnemű közvetlen kapcsolatban van a bőrrel, ezért válogatáskor vegye figyelembe a szabást, a varrás és az anyag minőségét is. A legjobb invesztíció a pamut vagy bambusz fehérnemű – ezek a természetes anyagok a legkisebbek érzékeny bőrének is alkalmasak, szabadon lélegezhet a bőr és nem okoznak allergiás reakciót. Míg a kislány fehérnemű leggyakoribb elemei a klasszikus szabású bugyik és a sportmelltartók, addig a kisfiú fehérneműt fecske alsónadrágok, boxeralsók és alsónadrágok alkotják.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

33 tételből 1–30
az oldalt
33 tételből 1–30