120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű tri...

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű trikók, minta nélküli alsónadrágok és boxeralsók elegáns benyomást keltenek és mintha különleges alkalmakra teremtették volna őket.

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű és a férfi, valamint női zoknikalapja a minőségi és egyben kellemes anyag, mely nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagok elasztánnal vagy poliészterrel kiegészített textilje is. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb a ruha, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

122 tételből 1–30
az oldalt
122 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.