120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű tri...

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű trikók, minta nélküli alsónadrágok és boxeralsók elegáns benyomást keltenek és mintha különleges alkalmakra teremtették volna őket.

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű és a férfi, valamint női zoknikalapja a minőségi és egyben kellemes anyag, mely nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagok elasztánnal vagy poliészterrel kiegészített textilje is. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb a ruha, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

322 tételből 1–30
az oldalt
322 tételből 1–30