Black Friday
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Black Friday

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű tri...

Az egyszínű fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban előkelő helyet foglal el. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. Legfőképpen a nők értékelik a minta nélküli, egyszínű bugyikat és a láthatatlan trikókat, amiket áttetsző ruhák vagy ingek alatt viselhetnek. A férfiaknak sem kéne lemaradniuk – az egyszerű trikók, minta nélküli alsónadrágok és boxeralsók elegáns benyomást keltenek és mintha különleges alkalmakra teremtették volna őket.

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű és a férfi, valamint női zoknikalapja a minőségi és egyben kellemes anyag, mely nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagok elasztánnal vagy poliészterrel kiegészített textilje is. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb a ruha, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

361 tételből 1–30
az oldalt
361 tételből 1–30