Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű minden ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy öltönyt – nekik az egyszínű zokni, és az ing alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A szekrényéből a minta nélkül...

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű minden ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy öltönyt – nekik az egyszínű zokni, és az ing alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A szekrényéből a minta nélküli alsónadrágok és a boxeralsók sem hiányozhatnak, amik elegánsan hatnak, ezért mintha a különleges alkalmakra teremtették volna őket. 

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű alapja a minőségi és egyben kellemes anyag, ami nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült alsónadrág, boxeralsó vagy zokni a megfelelő mint a pamut, bambusz vagy a modál. Nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagok elasztánnal vagy poliészterrel kiegészített textilje is. A keverékanyagok ellenállóbbak, hosszabb életűek és elasztikusabbak a ruhák, ezáltal kényelmesebb viselni őket.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

111 tételből 1–30
az oldalt
111 tételből 1–30