120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű minden ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy öltönyt – nekik az egyszínű zokni, és az ing alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A szekrényéből a minta nélkül...

Az egyszínű és minta nélküli fehérnemű minden ruhatár alapja. Ízlésesen néz ki, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A legjobban azok értékelik, akik gyakran viselnek elegáns öltözéket vagy öltönyt – nekik az egyszínű zokni, és az ing alatt viselt egyszerű, szinte láthatatlan trikó kifejezetten kötelező. A szekrényéből a minta nélküli alsónadrágok és a boxeralsók sem hiányozhatnak, amik elegánsan hatnak, ezért mintha a különleges alkalmakra teremtették volna őket. 

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű alapja a minőségi és egyben kellemes anyag, ami nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült alsónadrág, boxeralsó vagy zokni a megfelelő mint a pamut, bambusz vagy a modál. Nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagok elasztánnal vagy poliészterrel kiegészített textilje is. A keverékanyagok ellenállóbbak, hosszabb életűek és elasztikusabbak a ruhák, ezáltal kényelmesebb viselni őket.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

17 tételből 1–17
17 tételből 1–17
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.