120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A kedvezményes fehérnemű csomagok megmentik a pénztárcádat. Miért? Ha ugyanis több darabot rendel, akkor minden egyes fehérnemű olcsóbb lesz, mintha egyszerre csak egyet vásárolna. És mi a másik előnye az alsónemű csomagoknak? Például a változékonyság. Egyes csomagok különböző színű alsóneműket tartalmaznak, így könnyedén kombinálhatod a már ott...

A kedvezményes fehérnemű csomagok megmentik a pénztárcádat. Miért? Ha ugyanis több darabot rendel, akkor minden egyes fehérnemű olcsóbb lesz, mintha egyszerre csak egyet vásárolna. És mi a másik előnye az alsónemű csomagoknak? Például a változékonyság. Egyes csomagok különböző színű alsóneműket tartalmaznak, így könnyedén kombinálhatod a már otthon lévő ruháiddal. Ráadásul kipróbálhatja, hogy melyik szín áll igazán jól Önnek. A kedvezménycsomagok a legnépszerűbb kedvezményes akciók közé tartoznak. Melyek a többiek?

Az olcsó fehérnemű nem jelenti azt, hogy alacsony minőségű

Néhányan úgy gondolnak az olcsó fehérneműkre, mint szemétre, amely az első mosás után szétesik. De ha akciókkal vagy ingyenes szállítással találkozik, akkor például egy csomag női bugyit vagy férfi boxert kaphat nemzetközi és cseh márkákból vonzó áron. És a márkanév önmagában garancia a minőségre.


Női és férfi zoknik és egyéb fehérneműk akciós csomagjaink között egyszínű és időtálló darabok, illetve játékos nyomatokkal és vidám színekkel ellátott fehérneműk is találhatók. Kombinációkat is választhat. Egyszínű, egy csomagban nyomtatva. Az akciós csomagokkal egyetlen vásárlás után máris készen állsz az elkövetkező hónapokra.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1675 tételből 1–30
az oldalt
1675 tételből 1–30