Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyermekbugyiknál a kényelem a legfontosabb. Mivel a gyerekek állandóan mozgásban vannak, az alsónadrágjuknak úgy kell illeszkednie hozzájuk, mint egy második bőr. Melyek azok az alapvető jellemzők, amelyeknek egy gyermekeknek szántfehérnemű? Mindenekelőtt lélegzőnek és izzadságelvezetőnek kell lennie. A gyerekek például hihetetlenül megizzadn...

A gyermekbugyiknál a kényelem a legfontosabb. Mivel a gyerekek állandóan mozgásban vannak, az alsónadrágjuknak úgy kell illeszkednie hozzájuk, mint egy második bőr. Melyek azok az alapvető jellemzők, amelyeknek egy gyermekeknek szántfehérnemű? Mindenekelőtt lélegzőnek és izzadságelvezetőnek kell lennie. A gyerekek például hihetetlenül megizzadnak, amikor bújócskáznak. Ezenkívül az alsónemű nem korlátozhatja a mozgást. Természetesen a gyerekek számára a legfontosabb, hogy szeressék az alsóneműt, ezért válasszon játékos mintákat, például mesefigurákat vagy aranyos állatokat.

Mit kell keresni a lányok bugyijának kiválasztásakor?

A lányok bugyijának megfelelő méretűnek kell lennie. A bugyi nem csúszhat le mozgás közben, de nem is lehet szükségtelenül bő. Ellenőrizze a deréknál és a combok körül lévő gumikötéseket. Nem okozhatnak hólyagokat. Ha a kislány bugyijáért nyúlna, horzsolások és esetleg allergiás reakció lépne fel. A minőségi baba bugyiknak természetes anyagokból kell készülniük. A legnépszerűbb a pamut, a bio pamut és a bambusz. Az elasztán rugalmasságot kölcsönöz a pamutszövetnek, ezért bátran válasszon pamut/elasztán keverékből készült kényelmes baba bugyit. A lányok bugyijai megvásárolhatók készletben, de külön-külön is. Biztosan megörvendezteti gyermekét a vidám lányos bugyikkal. A kisebb lányok imádni fogják a gyermekmotívumokkal díszített bugyikat. Ha van otthon egy fiatal hölgy, aki szereti a ruháit összeilleszteni, akkor egy pár gyermek bugyit is szerezhet neki. zokni vagy melltartót hasonló színben vagy mintával.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24