120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Meghatározás
Több... Kevesebb
Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Calvin Klein fehérnemű

A Calvin Klein márka bemutatásáról egész estés film is készülhetne... Mi elmondhatjuk, hogy meg fog tetszeni a Calvin Klein fehérnemű, ha ez még nem történt meg.

Minden pillanatban készül egy-egy új alsónemű színkombináció, de aki már hozzászokott valamihez, már megvannak a saját CK termékei. Ezek olyan kollekciók, melyek évek óta nem változnak és még hosszú ideig velünk maradnak.
Legyen szó női  vagy férfi alsóneműről, a Calvin Klein mindennel rendelkezik. Színek széles választéka, klasszikus vagy extravagáns darabok. A férfiak a boxer alsónadrágok, fecske alsónadrágok, boxeralsók, pizsamák, jocks-ok, a nők pedig a bugyik, tangákmelltartók és pizsamák közül választhatnak.
A Calvin Klein alsóneműk közt mindent megtalál, ami csak az eszébe jut. Több modellben és számtalan anyagban, a klasszikusok közül természetesen a pamut, az elasztán, a poliészter, modal, a nylon és még sok más.
Na, akkor ez pontosan az, amit keres?
Calvin Klein fehérnemű

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

219 tételből 1–30
az oldalt
219 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.