Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyerekek szeretik a színeket és a vidám képeket. Ha azzal küzdesz, hogy a gyerekeid nem akarnak otthon papucsot hordani, szerezz nekik színes, vidám motívumokkal díszített papucsot, és meglátod, nem akarják majd többé levenni. És ha még inkább motiválni akarod őket, hogy házipapucsot viseljenek, adj nekik babazoknit ugyanolyan motívummal vagy ...

A gyerekek szeretik a színeket és a vidám képeket. Ha azzal küzdesz, hogy a gyerekeid nem akarnak otthon papucsot hordani, szerezz nekik színes, vidám motívumokkal díszített papucsot, és meglátod, nem akarják majd többé levenni. És ha még inkább motiválni akarod őket, hogy házipapucsot viseljenek, adj nekik babazoknit ugyanolyan motívummal vagy legalábbis hasonló színűvel.

Mire figyeljünk a papucsok kiválasztásakor?

A házi készítésű papucsok, az úgynevezett papucsok nagyobb gyerekek számára alkalmasak, akiknek nem okoz gondot az ilyen papucsokban való járás. Biztonsági okokból ajánlott, hogy a cipő gumitalppal rendelkezzen a csúszás elkerülése érdekében. Az is fontos, hogy a papucs könnyű legyen, és illeszkedjen a gyermek lábához. A lábbeliket is a nemek szerint válassza ki. A lányoknak szánt papucsok másképp néznek ki, mint a fiúknak szánt papucsok. A fiú papucsok legnépszerűbb motívumai, de a boxeralsó vagy a rövidnadrág a járművek. Lánypapucsok, de például alsónemű is. bugyiaranyos állatokkal kaphatók. Tegye boldoggá gyermekeit a Dedoles vidám papucsával.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4