120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényeztesse magát egy forró, gyertyafényes fürdővel, majd burkolózzon be egy pamut fürdőköpenybe, amely sokkal elviselhetőbbé teszi a hosszú téli estéket. A kapucnis vagy sálgalléros meleg köpeny forró ölelésbe burkolja Önt és többé nem engedi el. Valami különlegeset tervez estére? Vegyen fel csábító köpenyt, ami szaténba és csipkébe rejti Önt, ...

Kényeztesse magát egy forró, gyertyafényes fürdővel, majd burkolózzon be egy pamut fürdőköpenybe, amely sokkal elviselhetőbbé teszi a hosszú téli estéket. A kapucnis vagy sálgalléros meleg köpeny forró ölelésbe burkolja Önt és többé nem engedi el. Valami különlegeset tervez estére? Vegyen fel csábító köpenyt, ami szaténba és csipkébe rejti Önt, majd figyelje párja csillogó tekintetét.

Alap a minőségi fehérnemű

Valakinek elég a kényelmes köpeny, valaki azonban nem enged a minőségi pizsamából és fehérneműből. A választáskor mindig ügyeljen az eldolgozás módjára, a szabásra és a használt anyagra. Megfelelő választás az olyan természetes anyagból készült fehérnemű, mint a pamut, bambusz vagy modál. Gyakran más anyaggal ötvözve használják őket, a legnépszerűbb az elasztán vagy a műszál, melyekkel vegyítve a kész anyag ellenállóbbá, hosszabb élettartamúvá és rugalmasabbá válik. A mindennapi viseletre a klasszikus szabású bugyi és a kényelmes melltartó, míg alváshoz az alsónadrág az ideális.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

23 tételből 1–23
23 tételből 1–23