120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az MMA rajongója? Akkor nem hiányozhatnak a szekrényéből a KTV limitált kiadású alsónadrágjai és boxeralsói, amiknek megalkotásában a cseh Styx márkát maga Karlos Terminátor Vémola segítette. Az alsónadrágok 100% pamutból készültek, míg a boxeralsókat a sportra teremtették, hiszen pamut, antibakteriális modál és lycra szál alkotja az anyagukat....

Az MMA rajongója? Akkor nem hiányozhatnak a szekrényéből a KTV limitált kiadású alsónadrágjai és boxeralsói, amiknek megalkotásában a cseh Styx márkát maga Karlos Terminátor Vémola segítette. Az alsónadrágok 100% pamutból készültek, míg a boxeralsókat a sportra teremtették, hiszen pamut, antibakteriális modál és lycra szál alkotja az anyagukat. Mindkét típust vastag gumi díszíti a Styx és a KTV logójával. A KTV alsónadrágokat és boxeralsókat különleges VIP dobozba csomagoljuk, ahogy azt illik.

Karlos Vémola Styx fehérneműt visel.

A jól választott fehérnemű kényelmes érzést nyújt, magabiztossá teszi viselőjét, továbbá plusz pontot szerezhet vele partnerénél. Fontos megfelelő méretű és minőségi anyagból készült fehérneműt választani. Az anyag legyen kellemes tapintású és ne irritálja a bőrt. Remek választás a Csehországban varrott, főleg pamutból készült férfi alsónemű a Styx márkától. Ezek után nem kell meglepődni, hogy Karlos Vémola is éppen ezt a cseh márkát választotta a KTV kollekció partnerének.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15