120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az MMA rajongója? Akkor nem hiányozhatnak a szekrényéből a KTV limitált kiadású alsónadrágjai és boxeralsói, amiknek megalkotásában a cseh Styx márkát maga Karlos Terminátor Vémola segítette. Az alsónadrágok 100% pamutból készültek, míg a boxeralsókat a sportra teremtették, hiszen pamut, antibakteriális modál és lycra szál alkotja az anyagukat....

Az MMA rajongója? Akkor nem hiányozhatnak a szekrényéből a KTV limitált kiadású alsónadrágjai és boxeralsói, amiknek megalkotásában a cseh Styx márkát maga Karlos Terminátor Vémola segítette. Az alsónadrágok 100% pamutból készültek, míg a boxeralsókat a sportra teremtették, hiszen pamut, antibakteriális modál és lycra szál alkotja az anyagukat. Mindkét típust vastag gumi díszíti a Styx és a KTV logójával. A KTV alsónadrágokat és boxeralsókat különleges VIP dobozba csomagoljuk, ahogy azt illik.

Karlos Vémola Styx fehérneműt visel.

A jól választott fehérnemű kényelmes érzést nyújt, magabiztossá teszi viselőjét, továbbá plusz pontot szerezhet vele partnerénél. Fontos megfelelő méretű és minőségi anyagból készült fehérneműt választani. Az anyag legyen kellemes tapintású és ne irritálja a bőrt. Remek választás a Csehországban varrott, főleg pamutból készült férfi alsónemű a Styx márkától. Ezek után nem kell meglepődni, hogy Karlos Vémola is éppen ezt a cseh márkát választotta a KTV kollekció partnerének.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.