120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Meghatározás
Több... Kevesebb
Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Cerdá fehérnemű

A spanyol Cerdá cég büszke a gyerekek és serdülők számára létrehozott, engedélyezett termékekből álló kollekciójára. A céget 1972-ben alapították, és ma már európai szinten tevékenykedik. A cégen belül több mint 60 szakember dolgozik több mint hat országból: Spanyolország, Belgium, Kína, Anglia, Franciaország és Olaszország.

A cég küldetése biztosítani az engedéllyel rendelkező termékek fogyasztóinak és vásárlóinak az elégedettségét. Cerdá a leghíresebb szórakoztatóipari márkák mint a Disney, Marvel, Lucas, Warner Bros, Nickeldeon, Universal és mások terveit álmodja meg és dolgozza ki azok dizájnját.

A termékek minőségi igazolt. Minden gyártóközpont garantálja a termelés kiváló minőség/ár arányát és a felhasználók számára a teljesen biztonságos termékeket. Ennek bizonyítékai az AENOR, UNE-EN és az ISO 9001 igazolványok.

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.