120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Minden fiatal lány ruhatárának alapkelléke a kényelmes és ízléses fehérnemű. Ezért lepje meg lányát, unokáját, nővérét vagy húgát úgy, hogy cseh- és világmárkák minőségi fehérneműit szerzi be neki, melyekben önmaga lehet. Nálunk a nedeto.hu-n gyermek bugyikat és melltartókat egyaránt talál, például a Fila márkára jellemző vastag gumis fehérnemű ...

Minden fiatal lány ruhatárának alapkelléke a kényelmes és ízléses fehérnemű. Ezért lepje meg lányát, unokáját, nővérét vagy húgát úgy, hogy cseh- és világmárkák minőségi fehérneműit szerzi be neki, melyekben önmaga lehet. Nálunk a nedeto.hu-n gyermek bugyikat és melltartókat egyaránt talál, például a Fila márkára jellemző vastag gumis fehérnemű ideális mindennapi viseletre és sportoláshoz is.

Hogyan válasszon fehérneműt kislánynak

A kislányoknak való fehérnemű kiválasztásakor válasszon olyan a természetes anyagokat mint a pamut, bambusz vagy a modál, melyek légáteresztőek, jól elvezetik a nedvesség és allergiások is bátran viselhetik. Gyakran más anyaggal ötvözve használják őket, a legnépszerűbb az elasztán vagy a műszál, melyekkel vegyítve a kész anyag ellenállóbbá, hosszabb élettartamúvá és rugalmasabbá válik. A mindennapi viseletre a klasszikus szabású bugyi, a sport- vagy bralette melltartó a megfelelő, míg alváshoz vagy a kényelmes pihenéshez az alsónadrág a legjobb választás.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

200 tételből 1–30
az oldalt
200 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.