120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Tinédzsernek keres kényelmes és ízléses melltartót? Ideális választás a szivacs és merevítő nélküli melltartó, ami a mindennapi viseléskor és sportolás közben egyaránt megfelelő kényelmet biztosít. Nálunk a nedeto.hu oldalon klasszikus melltartót, csipkés bralette- és sportmelltartót egyaránt talál azoknak lányoknak, akik egész nap mozgásban va...

Tinédzsernek keres kényelmes és ízléses melltartót? Ideális választás a szivacs és merevítő nélküli melltartó, ami a mindennapi viseléskor és sportolás közben egyaránt megfelelő kényelmet biztosít. Nálunk a nedeto.hu oldalon klasszikus melltartót, csipkés bralette- és sportmelltartót egyaránt talál azoknak lányoknak, akik egész nap mozgásban vannak. Mit szólna egy ugyanolyan mintájú bugyi vagy kényelmes alsónadrág beszerzéséhez, melyet alvásra is használhat?

Hogyan válasszon melltartót lánynak?

Biztosan emlékszik, mikor Ön kereste az első melltartóját. Talán nem is tudta, milyen méretre van szüksége és milyen szabást válasszon. Nyújtson segítő kezet a lányának és segítse őt a választásban – jutalmul jó érzéssel tölti majd el, hogy lánya kényelmesen és magabiztosan érzi magát a kiválasztott fehérneműben. Ne feledje, hogy a lány fehérneműnek (a lány melltartót is beleértve) olyan természetes anyagokból kellene készülnie minta a pamut vagy a bambusz, melyek az érzékeny gyermekbőrnek is megfelelőek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.