120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A lányzoknik a következőkkel együtt tartoznak bugyi a melltartókkal a gyermek alsóneműk alaptípusai közé. A gyermekzoknik kiválasztásakor fontos, hogy elsősorban a varrás minőségére összpontosítson. Koncentráljon az anyagra, de a vágásra is. Attól függően, hogy hány éves a gyermek, választhat csúszásmentes zoknit. A gyermekeknek szánt zoknik ki...

A lányzoknik a következőkkel együtt tartoznak bugyi a melltartókkal a gyermek alsóneműk alaptípusai közé. A gyermekzoknik kiválasztásakor fontos, hogy elsősorban a varrás minőségére összpontosítson. Koncentráljon az anyagra, de a vágásra is. Attól függően, hogy hány éves a gyermek, választhat csúszásmentes zoknit. A gyermekeknek szánt zoknik kiválasztásakor a szülők különös figyelmet fordítanak a tervezés minőségére. A gyerekek érdeklődni fognak a tervezés iránt. Hagyja, hogy ők válasszák ki a mintát vagy a színt. Inkább zoknit hordanak. Általában a színes és vidám zoknik a lányok számára a legnépszerűbbek.

Mire figyeljünk a lányzoknik kiválasztásakor?

A gyermekzoknik nem nyomhatnak sehol. A lábujjak területén a zokninak elég szélesnek kell lennie ahhoz, hogy ne húzza össze a lábujjakat. Az ujjaknak szabadon kell mozogniuk. A választáskor a szegélyt is nézze meg. Magas zokni esetén a szegély nem szoríthatja a vádlit, alacsony zokni esetén pedig nem szoríthatja a bokát. Fontos a megfelelő méret kiválasztása. A kis zoknik csúsznak és nyomnak, a nagyok összecsomósodnak és hólyagokat okoznak. Ami az anyagokat illeti, a legjobb, ha minél több pamutból készült zoknit választasz. Nem hiányozhat az elasztán sem, amelynek köszönhetően a zokni tökéletesen alkalmazkodik a lábfejhez. A lányoknak szánt zoknik különböző nyomatokkal kaphatók. Összeillesztheted őket egy lány rövidnadrág vagy pizsama.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

146 tételből 1–30
az oldalt
146 tételből 1–30