Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Csábít a fekete fehérnemű? Felejtse el az előítéletet, hogy ez a szomorúság színe. A fekete fehérnemű időtlen, elegáns és érzéki. Remekül fogod érezni magad benne, akár sportolsz, akár fontos üzleti megbeszélést tartasz, akár színházban vagy csak otthon lustálkodsz. A fekete alsónemű a gyerekek, vagy inkább a szüleik számára is nyerő. A foltok n...

Csábít a fekete fehérnemű? Felejtse el az előítéletet, hogy ez a szomorúság színe. A fekete fehérnemű időtlen, elegáns és érzéki. Remekül fogod érezni magad benne, akár sportolsz, akár fontos üzleti megbeszélést tartasz, akár színházban vagy csak otthon lustálkodsz. A fekete alsónemű a gyerekek, vagy inkább a szüleik számára is nyerő. A foltok nem csak feketére színeződnek. Ne feledje azonban, hogy a fekete szín nem illik világos ruhák alá. Ebben az esetben inkább fehér alsóneműhöz nyúljon. Ezzel elkerülhető a leggyakoribb divatbaki.

Fekete alsónemű férfiaknak, nőknek és gyerekeknek

A fekete rövidnadrág és a boxeralsó nem hiányozhat egy férfi ruhatárából. Amellett, hogy praktikus, a fekete szín a szebbik nemet is vonzza. A férfi alsóneműk fekete színe tekintélyre, hatalomra és eleganciára utal. A hölgyek fekete melltartók, bugyik, tangák és fülledt brazilok közül választhatnak. A fekete színű női alsónemű alkalmi viseletre, de intim pillanatokra is alkalmas. Csak nyúljon a megfelelő anyaghoz. Míg az olyan természetes anyagok, mint a pamut, a bio pamut vagy a bambusz a legkényelmesebbek a mindennapi viselethez, a luxus és csábító fehérneműknek szaténból és könnyű műszálas anyagokból kell készülniük. Fogadjon a csipkével való kombinációra, és hálószoba-istennővé válik.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

684 tételből 1–30
az oldalt
684 tételből 1–30