120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Csábít a fekete fehérnemű? Felejtse el az előítéletet, hogy ez a szomorúság színe. A fekete fehérnemű időtlen, elegáns és érzéki. Remekül fogod érezni magad benne, akár sportolsz, akár fontos üzleti megbeszélést tartasz, akár színházban vagy csak otthon lustálkodsz. A fekete alsónemű a gyerekek, vagy inkább a szüleik számára is nyerő. A foltok n...

Csábít a fekete fehérnemű? Felejtse el az előítéletet, hogy ez a szomorúság színe. A fekete fehérnemű időtlen, elegáns és érzéki. Remekül fogod érezni magad benne, akár sportolsz, akár fontos üzleti megbeszélést tartasz, akár színházban vagy csak otthon lustálkodsz. A fekete alsónemű a gyerekek, vagy inkább a szüleik számára is nyerő. A foltok nem csak feketére színeződnek. Ne feledje azonban, hogy a fekete szín nem illik világos ruhák alá. Ebben az esetben inkább fehér alsóneműhöz nyúljon. Ezzel elkerülhető a leggyakoribb divatbaki.

Fekete alsónemű férfiaknak, nőknek és gyerekeknek

A fekete rövidnadrág és a boxeralsó nem hiányozhat egy férfi ruhatárából. Amellett, hogy praktikus, a fekete szín a szebbik nemet is vonzza. A férfi alsóneműk fekete színe tekintélyre, hatalomra és eleganciára utal. A hölgyek fekete melltartók, bugyik, tangák és fülledt brazilok közül választhatnak. A fekete színű női alsónemű alkalmi viseletre, de intim pillanatokra is alkalmas. Csak nyúljon a megfelelő anyaghoz. Míg az olyan természetes anyagok, mint a pamut, a bio pamut vagy a bambusz a legkényelmesebbek a mindennapi viselethez, a luxus és csábító fehérneműknek szaténból és könnyű műszálas anyagokból kell készülniük. Fogadjon a csipkével való kombinációra, és hálószoba-istennővé válik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

632 tételből 1–30
az oldalt
632 tételből 1–30