120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Ahhoz, hogy motiváltnak érezze magát és a teljesítményeire koncentrálhasson viseljen funkcionális alsóneműt és sportzoknit, amelyek hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. Ezenkívül ellenálló anyagból készültek, kiváló hőszabályozók és antibakteriálisak, amit ezüstszálak hozzáadásával érnek el. Nézze meg a n...

Ahhoz, hogy motiváltnak érezze magát és a teljesítményeire koncentrálhasson viseljen funkcionális alsóneműt és sportzoknit, amelyek hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. Ezenkívül ellenálló anyagból készültek, kiváló hőszabályozók és antibakteriálisak, amit ezüstszálak hozzáadásával érnek el. Nézze meg a női és férfi sport fehérneműket – a hölgyekre funkcionális bugyik és melltartók várnak, míg a férfiak fecske alsónadrágok, boxeralsók és alsónadrágok közül választhatnak. 

Hogyan válasszon sport fehérneműt

A sport fehérnemű tökéletesen illeszkedik a testéhez – akárcsak egy második bőr. A férfiak jobbára testhezálló fecske alsónadrágot vagy boxeralsót választanak, míg a nők hűek maradnak a hagyományos szabású sportbugyikhoz és sportmelltartókhoz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem viselhet sportos brazil alsót vagy tangát – ebben az esetben jobban oda kell figyelnie a higiéniára. Mi van az anyagválasztással? Az ön preferenciáin múlik, hogy a műszálas vagy a természetes anyagoknál teszi-e le a voksát. A természetes anyagok között a legnépszerűbb a merinó és a bambusz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

685 tételből 1–30
az oldalt
685 tételből 1–30