120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ahhoz, hogy motiváltnak érezze magát és a teljesítményeire koncentrálhasson viseljen funkcionális alsóneműt és sportzoknit, amelyek hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. Ezenkívül ellenálló anyagból készültek, kiváló hőszabályozók és antibakteriálisak, amit ezüstszálak hozzáadásával érnek el. Nézze meg a n...

Ahhoz, hogy motiváltnak érezze magát és a teljesítményeire koncentrálhasson viseljen funkcionális alsóneműt és sportzoknit, amelyek hatékonyan elvezetik az izzadságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. Ezenkívül ellenálló anyagból készültek, kiváló hőszabályozók és antibakteriálisak, amit ezüstszálak hozzáadásával érnek el. Nézze meg a női és férfi sport fehérneműket – a hölgyekre funkcionális bugyik és melltartók várnak, míg a férfiak fecske alsónadrágok, boxeralsók és alsónadrágok közül választhatnak. 

Hogyan válasszon sport fehérneműt

A sport fehérnemű tökéletesen illeszkedik a testéhez – akárcsak egy második bőr. A férfiak jobbára testhezálló fecske alsónadrágot vagy boxeralsót választanak, míg a nők hűek maradnak a hagyományos szabású sportbugyikhoz és sportmelltartókhoz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem viselhet sportos brazil alsót vagy tangát – ebben az esetben jobban oda kell figyelnie a higiéniára. Mi van az anyagválasztással? Az ön preferenciáin múlik, hogy a műszálas vagy a természetes anyagoknál teszi-e le a voksát. A természetes anyagok között a legnépszerűbb a merinó és a bambusz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

440 tételből 1–30
az oldalt
440 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.