120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A funkcionális női alsók minőségi anyagokból készültek, ezért igazán kellemes tapintásúak. Az ajánlott funkcionális bugyik nem szorítanak, nem szúrnak és nem gyűrődnek. A szegélyük általában gumival van varrva, ami pontosan ott tartja a bugyit, ahol lennie kell, így bármilyen sporttevékenység során kényelmes viseletet biztosít. A funkcionális...

A funkcionális női alsók minőségi anyagokból készültek, ezért igazán kellemes tapintásúak. Az ajánlott funkcionális bugyik nem szorítanak, nem szúrnak és nem gyűrődnek. A szegélyük általában gumival van varrva, ami pontosan ott tartja a bugyit, ahol lennie kell, így bármilyen sporttevékenység során kényelmes viseletet biztosít. A funkcionális női alsók sportoláshoz és mindennapi viseletre egyaránt alkalmasak. A remek kialakításhoz hozzájárul a stílusos gumi, amely csodálatosan kiegészíti a funkcionális bugyit, és sehol sem vág be.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

22 tételből 1–22
22 tételből 1–22
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.