120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Öltözzön tetőtől talpig vidám színekbe és vicces mintákba, melyek tökéletesen kiemelik a személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás női és férfi alsónadrág kényelmes, tökéletes a szabása és minőségi anyagból készült, ezért alváshoz is alkalmas. Csak Önön múlik, milyen mintát választ; a klasszikus- vagy sportgumival ellátott vidám als...

Öltözzön tetőtől talpig vidám színekbe és vicces mintákba, melyek tökéletesen kiemelik a személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás női és férfi alsónadrág kényelmes, tökéletes a szabása és minőségi anyagból készült, ezért alváshoz is alkalmas. Csak Önön múlik, milyen mintát választ; a klasszikus- vagy sportgumival ellátott vidám alsóneműket részesíti előnyben. Tekintse meg a Styx, Represent vagy Horsefeathers cseh boxeralsókat és szerezzen be hozzájuk illő férfi és női zoknikat.

Hogyan válasszon minőségi fehérneműt

Először talán nem tűnik fontosnak, mégis nagyban befolyásolja hogyan érzi majd magát napközben. Ezért a fehérneműt ne csak a dizájn alapján válassza, hanem vegye figyelembe a szabását, a varrás minőségét és az anyagot. Míg a férfiaknák hatalmas előnnyel vezetnek a minden alkatnak megfelelő férfi boxeralsókkal, a nők legtöbbje hagyományos szabású női alsót választ. Ha szeretné lenyűgözni a partnerét szerezzen be egy, a feneket kiemelő csipke tangát vagy elegáns brazil alsót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

254 tételből 1–30
az oldalt
254 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.