120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Öltözzön tetőtől talpig színes és vicces mintákba, melyek tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás férfi zoknit zavartalanul viselheti munkahelyen, hivatalban vagy társasági eseményen. Azonban készüljön fel pár értetlen tekintetre. És ez még nem minden! Mivel gondolunk a gyerekekre is gyerek fehérneműt is...

Öltözzön tetőtől talpig színes és vicces mintákba, melyek tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás férfi zoknit zavartalanul viselheti munkahelyen, hivatalban vagy társasági eseményen. Azonban készüljön fel pár értetlen tekintetre. És ez még nem minden! Mivel gondolunk a gyerekekre is gyerek fehérneműt is talál nálunk a cseh Styx márkától, akik 100% pamut fehérneműket gyártanak, melyek kíméletesek a legkisebbek érzékeny bőréhez is.

Hogyan válasszon minőségi fehérneműt

A vidám zoknik és fehérneműk garantáltan elűzik az unalmat és mosolyt csalnak az arcára. Gazdagítsa velük ruhatárát Ön is – számtalan mintából választhat, amiket sosem un meg. Az alsónemű vásárlásakor azonban a dizájn mellett a szabásra, a méretre és a varrás minőségére is oda kell figyelni. A férfiaknak elsősorban a boxeralsó és az alsónadrág illik, melyeknek lazább a szabása és eltakarja a tökéletlen testrészeket. Ami az anyagot illeti, válasszon inkább természetes anyagokból készült szövetet, ami légáteresztő és nem irritálja a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

99 tételből 1–30
az oldalt
99 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.