120 nap a cserére vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
Black Friday
Nyári Kiárusítás
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne veszítse el a józan eszét! A sok színben pompázó, vidám női fehérnemű a biztosítja a jókedvet. Egészítse ki a ruhatárát vidám mintás boxeralsóval, színes bugyikkal vagy egymáshoz nem illő zoknikkal és engedje szabadjára a fantáziáját. Talán meg kell szoknia a környezete kíváncsi (és gyakran irigykedő, vagy épp ellenkezőleg, elismerő) tekinte...

Ne veszítse el a józan eszét! A sok színben pompázó, vidám női fehérnemű a biztosítja a jókedvet. Egészítse ki a ruhatárát vidám mintás boxeralsóval, színes bugyikkal vagy egymáshoz nem illő zoknikkal és engedje szabadjára a fantáziáját. Talán meg kell szoknia a környezete kíváncsi (és gyakran irigykedő, vagy épp ellenkezőleg, elismerő) tekintetét, de jókedvét már nincs ami elrontsa.

Hogyan válasszon női fehérneműt

A fehérnemű nagyban befolyásolja, hogyan érzi magát napközben. A tökéletesen illeszkedő fehérneműt első pillantásra felismeri, mivel kiemeli a test előnyös részeit és elfedi az esetleges felesleget. A nők körében kiemelkedő sikernek örvendenek a hagyományos szabású bugyik. Amennyiben valami különlegeset keres, akkor próbálja ki a rafinált szabású brazil alsót vagy a szexi tangát, ami nem hagy semmit a képzeletre. Nem tud dönteni? Tekintse meg a 100%-ban pamutból készült cseh Styx fehérneműket, amik légáteresztőek és nem okoznak allergiás reakciót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

197 tételből 1–30
az oldalt
197 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.