120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szép, ellenállhatatlan és kényelmes... óh, a férfiak is szeretik! Miről van szó? Az egész világon közkedvelt női tangáról, ami mára már rengeteg nő kedvenc darabjává vált. Nem csak a mindennapi viselethez, de a romantikus pillanatokhoz is kiváló, olyankor amikor szeretne jól kinézni. Ezért nálunk Calvin Klein, Diesel, Victoria's Secret vagy...

Szép, ellenállhatatlan és kényelmes... óh, a férfiak is szeretik! Miről van szó? Az egész világon közkedvelt női tangáról, ami mára már rengeteg nő kedvenc darabjává vált. Nem csak a mindennapi viselethez, de a romantikus pillanatokhoz is kiváló, olyankor amikor szeretne jól kinézni. Ezért nálunk Calvin Klein, Diesel, Victoria's Secret vagy Tommy Hilfiger márkájú tangákat is talál. Klasszikus, sport, csipke, pamut tangák közül válogathat egy-, kettő- vagy háromdarabos kiszerelésben!  Határozottan van miből válogatni. Ismert márkák kizárólag jól bevált és minőségi fehérneműit találja nálunk. Ez már garantálja az Ön elégedettségét. A kínálatunkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki tudjon választani közülük.

 

A luxus női tanga az Ön érdeklődését is felkelti

Mutatkozzon új, a szűk ruha alatt is kiválóan mutató fehérneműben – férje/barátja is nagyra értékeli majd. A csipke női tanga gondoskodik róla, hogy ellenállhatatlanul nézzen ki. Azonban találhat olyan praktikus darabokat is, amik a kényelmet részesítik előnyben. Vásároljon korlátok nélkül a nedeto.hu oldalon! Vásároljon 19 220 Ft felett és a szállítás INGYENES!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

162 tételből 1–30
az oldalt
162 tételből 1–30