120 nap a cserére vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Nyári Kiárusítás
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Szép, ellenállhatatlan és kényelmes... óh, a férfiak is szeretik! Miről van szó? Az egész világon közkedvelt női tangáról, ami mára már rengeteg nő kedvenc darabjává vált. Nem csak a mindennapi viselethez, de a romantikus pillanatokhoz is kiváló, olyankor amikor szeretne jól kinézni. Ezért nálunk Calvin Klein, Diesel, Victoria's Secret vagy...

Szép, ellenállhatatlan és kényelmes... óh, a férfiak is szeretik! Miről van szó? Az egész világon közkedvelt női tangáról, ami mára már rengeteg nő kedvenc darabjává vált. Nem csak a mindennapi viselethez, de a romantikus pillanatokhoz is kiváló, olyankor amikor szeretne jól kinézni. Ezért nálunk Calvin Klein, Diesel, Victoria's Secret vagy Tommy Hilfiger márkájú tangákat is talál. Klasszikus, sport, csipke, pamut tangák közül válogathat egy-, kettő- vagy háromdarabos kiszerelésben!  Határozottan van miből válogatni. Ismert márkák kizárólag jól bevált és minőségi fehérneműit találja nálunk. Ez már garantálja az Ön elégedettségét. A kínálatunkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki tudjon választani közülük.

 

A luxus női tanga az Ön érdeklődését is felkelti

Mutatkozzon új, a szűk ruha alatt is kiválóan mutató fehérneműben – férje/barátja is nagyra értékeli majd. A csipke női tanga gondoskodik róla, hogy ellenállhatatlanul nézzen ki. Azonban találhat olyan praktikus darabokat is, amik a kényelmet részesítik előnyben. Vásároljon korlátok nélkül a nedeto.hu oldalon! Vásároljon 1000 CZK felett és a szállítás INGYENES!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

75 tételből 1–30
az oldalt
75 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.