120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ebben a kategóriákban a fehérneműket legalább egy közös dolog összeköti - az ingyenes szállítás! Boxeralsókat, férfi alsónadrágokat, női alsónadrágokat, zoknikat, bugyikat, tangákat vagy szuper melltartókat is talál itt. Válasszon valamit, rendelje meg és a teljes rendelését ingyenes szállítással kapja meg. Kiválaszthatja, melyik futárszolgálat...

Ebben a kategóriákban a fehérneműket legalább egy közös dolog összeköti - az ingyenes szállítás! Boxeralsókat, férfi alsónadrágokat, női alsónadrágokat, zoknikat, bugyikat, tangákat vagy szuper melltartókat is talál itt. Válasszon valamit, rendelje meg és a teljes rendelését ingyenes szállítással kapja meg. Kiválaszthatja, melyik futárszolgálattal szeretné kiszállítani a csomagot: GLS, Česká pošta vagy Packeta. Ha a személyes átvételt kedveli inkább, bátran válassza azt, szívesen fogadjuk prágai üzletünkben.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3001 tételből 1–30
az oldalt
3001 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.