120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A férfi fecske alsónadrág nehéz időket él át, mégis vannak férfiak, akik hűek hozzá. A fecskék népszerűségét igyekeznek átdolgozott szabással, természetes anyagokkal és ellenállhatatlan dizájnnal a gyártók is építeni. Ma már fenéknek szexi push up hatást nyújtó fecske alsónadrág vagy sportoláshoz alkalmas minőségi fecske alsónadrág is elérhető a...

A férfi fecske alsónadrág nehéz időket él át, mégis vannak férfiak, akik hűek hozzá. A fecskék népszerűségét igyekeznek átdolgozott szabással, természetes anyagokkal és ellenállhatatlan dizájnnal a gyártók is építeni. Ma már fenéknek szexi push up hatást nyújtó fecske alsónadrág vagy sportoláshoz alkalmas minőségi fecske alsónadrág is elérhető a kínálatban. A márkás fecske alsónadrágok legnépszerűbbjei a Calvin Klein, a Tommy Hilfiger vagy a Diesel.

Hogyan válasszon férfi fehérneműt

A fehérnemű olyan, mint a második bőr aminek létezését természetesnek vesszük. Így a legfontosabb a minőségi és a kellemes anyag. A pamut fehérneműt ajánljuk, amely légáteresztő, kiválóan elvezeti a nedvességet és nem irritálja az érzékeny bőrt sem. Nem kevésbé fontos a jól választott szabás. A férfi alsónadrágok kategóriában leggyakrabban boxeralsókat, alsónadrágokat és fecske alsónadrágot talál. Ha elég bátor, kevésbé hagyományos darabokat is kipróbálhat mint a férfi tanga, jocksy vagy a kötött boxeralsó.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

68 tételből 1–30
az oldalt
68 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.