120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A biopamut férfi fecske alsónadrág egész napos kényelmet biztosít. A testhezálló, szár nélküli szabás megfelelő a szűk nadrágok alá, vagy sportoláshoz. Mindez a biopamuttal kombinálva egyedülálló kombinációt alkot. A pamut ugyanis nagyon puha tapintású, nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadságot, amit az intim testrészei biztosan értéke...

A biopamut férfi fecske alsónadrág egész napos kényelmet biztosít. A testhezálló, szár nélküli szabás megfelelő a szűk nadrágok alá, vagy sportoláshoz. Mindez a biopamuttal kombinálva egyedülálló kombinációt alkot. A pamut ugyanis nagyon puha tapintású, nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadságot, amit az intim testrészei biztosan értékelni fognak. Ha rájön, hogy a pamut fecske alsónadrág megfelelő Önnek, egészítse ki ruhatárát további alsónadrággal vagy biopamutból készült boxeralsóval. Garantáltan nem hibázik velük (és szégyent sem hoznak Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

A biopamut termesztés kíméletes a környezethez – nem használnak sem műtrágyát, sem peszticideket, továbbá a használt földet parlagon hagyják, hogy feltöltődjön. A végeredmény egy ökológiailag fenntartható anyag, ami nem irritálja még az érzékeny bőrt sem, ezért az allergiás vagy bőrproblémás emberek számára is alkalmas. Ez nem minden, ezen kívül még a pénztárcáját sem terheli meg. Ugyanis a férfi fehérnemű és a biopamut zokni magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.