120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A biopamut férfi fecske alsónadrág egész napos kényelmet biztosít. A testhezálló, szár nélküli szabás megfelelő a szűk nadrágok alá, vagy sportoláshoz. Mindez a biopamuttal kombinálva egyedülálló kombinációt alkot. A pamut ugyanis nagyon puha tapintású, nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadságot, amit az intim testrészei biztosan értéke...

A biopamut férfi fecske alsónadrág egész napos kényelmet biztosít. A testhezálló, szár nélküli szabás megfelelő a szűk nadrágok alá, vagy sportoláshoz. Mindez a biopamuttal kombinálva egyedülálló kombinációt alkot. A pamut ugyanis nagyon puha tapintású, nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadságot, amit az intim testrészei biztosan értékelni fognak. Ha rájön, hogy a pamut fecske alsónadrág megfelelő Önnek, egészítse ki ruhatárát további alsónadrággal vagy biopamutból készült boxeralsóval. Garantáltan nem hibázik velük (és szégyent sem hoznak Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

A biopamut termesztés kíméletes a környezethez – nem használnak sem műtrágyát, sem peszticideket, továbbá a használt földet parlagon hagyják, hogy feltöltődjön. A végeredmény egy ökológiailag fenntartható anyag, ami nem irritálja még az érzékeny bőrt sem, ezért az allergiás vagy bőrproblémás emberek számára is alkalmas. Ez nem minden, ezen kívül még a pénztárcáját sem terheli meg. Ugyanis a férfi fehérnemű és a biopamut zokni magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1