120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a fiú boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Ennek köszönhetően légáteresztőek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még a gyermekbőrnek is. A Styx fehérnemű mindemellett rengeteg egyedi mintáva...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a fiú boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Ennek köszönhetően légáteresztőek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még a gyermekbőrnek is. A Styx fehérnemű mindemellett rengeteg egyedi mintával és különböző színekben érhető el, amiből gyermeke alig tud majd választani.

Hogyan válasszon fehérneműt gyerekeknek?

A legkisebbek bőre nagyon érzékeny, és nem mindegy, milyen anyaggal kerül közvetlen kapcsolatba, mivel könnyen bepirosodik vagy irritálja a nem megfelelő anyag. Ezért a gyermek fehérnemű kiválasztáskor legyen tekintettel a használt anyag minőségére. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák gyermek alsónadrágok a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Ellenben sportoláshoz szerezzen be merinó gyapjúból készült rugalmas ruhát, ami nem engedi át a kellemetlen szagokat és jól elvezeti az izzadtságot. A fiúk a testhezálló gyerek boxeralsókat értékelik majd, míg a lányok sportoláshoz inkább varratmentes fehérneműt viselnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

36 tételből 1–30
az oldalt
36 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.