120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a fiú boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Ennek köszönhetően légáteresztőek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még a gyermekbőrnek is. A Styx fehérnemű mindemellett rengeteg egyedi mintáva...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a fiú boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Ennek köszönhetően légáteresztőek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még a gyermekbőrnek is. A Styx fehérnemű mindemellett rengeteg egyedi mintával és különböző színekben érhető el, amiből gyermeke alig tud majd választani.

Hogyan válasszon fehérneműt gyerekeknek?

A legkisebbek bőre nagyon érzékeny, és nem mindegy, milyen anyaggal kerül közvetlen kapcsolatba, mivel könnyen bepirosodik vagy irritálja a nem megfelelő anyag. Ezért a gyermek fehérnemű kiválasztáskor legyen tekintettel a használt anyag minőségére. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák gyermek alsónadrágok a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Ellenben sportoláshoz szerezzen be merinó gyapjúból készült rugalmas ruhát, ami nem engedi át a kellemetlen szagokat és jól elvezeti az izzadtságot. A fiúk a testhezálló gyerek boxeralsókat értékelik majd, míg a lányok sportoláshoz inkább varratmentes fehérneműt viselnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

62 tételből 1–30
az oldalt
62 tételből 1–30