120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan zoknit keres, amely szárazon és melegen tartja gyermeke lábát? A nedeto.hu oldalon dizájnban eltérő lány és fiú zoknikat is talál. Míg a lányos zoknik sok színben pompáznak, a fiú zoknikat leggyakrabban valamilyen szuperhős vagy Csillagok Háborúja szereplő díszíti. A gyerekeknek már van zoknijuk? Szerezzen be mellé lány és fiú fehérneműt i...

Olyan zoknit keres, amely szárazon és melegen tartja gyermeke lábát? A nedeto.hu oldalon dizájnban eltérő lány és fiú zoknikat is talál. Míg a lányos zoknik sok színben pompáznak, a fiú zoknikat leggyakrabban valamilyen szuperhős vagy Csillagok Háborúja szereplő díszíti. A gyerekeknek már van zoknijuk? Szerezzen be mellé lány és fiú fehérneműt is, hogy teljes legyen a ruhakészlet.

Az alap a minőségi anyag

Gyermekeinek biztosan a legjobbat szeretné. Gondoljon erre a fehérnemű választásakor is és figyeljen oda a szabásra és az anyag eldolgozására. Az érzékeny gyermekbőr értékeli a minőségi fehérneműt; a gyermek alsónadrágokat és a pizsamákat amik olyan természetes anyagokból készültek mint pamut vagy a bambusz. Ezek az anyagok kiváló légáteresztő tulajdonságukról és kellemes tapintásukról híresek, továbbá nem okoznak allergiás reakciót. Hogyan öltöztesse gyermekeit a sportoláshoz? Kerülje a műszálat és inkább a természetes merinó gyapjúból készült fehérneműt válassza, ami remekül elvezeti az izzadtságot és meggátolja a kellemetlen szagokat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

146 tételből 1–30
az oldalt
146 tételből 1–30