120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A fehér fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban megtalálható. Frissen, ízlésesen néz ki a világos ruhák alatt és alig észrevehető. Főképp a nők értékelik a hófehér hálóingeket és bugyikat, amiket bátran viselhetnek áttetsző ruha alatt is, vagy a csipkés fehér melltartót, mely gyengédnek és romantikusnak hat. A férfiak sem maradhatnak k...

A fehér fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban megtalálható. Frissen, ízlésesen néz ki a világos ruhák alatt és alig észrevehető. Főképp a nők értékelik a hófehér hálóingeket és bugyikat, amiket bátran viselhetnek áttetsző ruha alatt is, vagy a csipkés fehér melltartót, mely gyengédnek és romantikusnak hat. A férfiak sem maradhatnak ki – azonban ne feledjék, hogy annak érdekében, hogy a fehér alsónadrág és boxeralsó valóban fehér maradjon gondoskodni kell az anyagról. 

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű alapja a minőségi és egyben kellemes anyag, mely nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Népszerűek a természetes és műszálas anyagok kombinációi, leggyakrabban az elasztán és a poliészter szálakat használják. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb a ruha, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

135 tételből 1–30
az oldalt
135 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.