Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A fehér fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban megtalálható. Frissen, ízlésesen néz ki a világos ruhák alatt és alig észrevehető. Főképp a nők értékelik a hófehér hálóingeket és bugyikat, amiket bátran viselhetnek áttetsző ruha alatt is, vagy a csipkés fehér melltartót, mely gyengédnek és romantikusnak hat. A férfiak sem maradhatnak k...

A fehér fehérnemű az a klasszikus, ami minden ruhatárban megtalálható. Frissen, ízlésesen néz ki a világos ruhák alatt és alig észrevehető. Főképp a nők értékelik a hófehér hálóingeket és bugyikat, amiket bátran viselhetnek áttetsző ruha alatt is, vagy a csipkés fehér melltartót, mely gyengédnek és romantikusnak hat. A férfiak sem maradhatnak ki – azonban ne feledjék, hogy annak érdekében, hogy a fehér alsónadrág és boxeralsó valóban fehér maradjon gondoskodni kell az anyagról. 

Az alap a minőségi anyag

A kényelem érdekében nem lehet szoros, nem vághat be és nem szabad szúrnia. A minőségi fehérnemű alapja a minőségi és egyben kellemes anyag, mely nem irritálja a bőrt. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Népszerűek a természetes és műszálas anyagok kombinációi, leggyakrabban az elasztán és a poliészter szálakat használják. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb a ruha, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

163 tételből 1–30
az oldalt
163 tételből 1–30