120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A zokni a ruházat teljesen lényegtelen eleme? Teljesen mindegy, hogy milyen típust vesz fel? Ez már rég nem igaz! A zokni vásárlásakor is legyen megfontolt. Hála nekünk már online is vásárolhat. A női zoknik már jó ideje szerves részét képezik a fehérnemű kínálatnak. Nálunk más ruhadarabokkal együtt is beszerezheti őket. Kínálatunkban elsősorba...

A zokni a ruházat teljesen lényegtelen eleme? Teljesen mindegy, hogy milyen típust vesz fel? Ez már rég nem igaz! A zokni vásárlásakor is legyen megfontolt. Hála nekünk már online is vásárolhat. A női zoknik már jó ideje szerves részét képezik a fehérnemű kínálatnak. Nálunk más ruhadarabokkal együtt is beszerezheti őket. Kínálatunkban elsősorban a népszerű cseh Phuseckle márka termékei, de olyan világmárkák zoknijai is megtalálhatóak mint az Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger vagy a Horsefeathers. Ezek a márkák nagyon jó minőségű zoknikat gyártanak, amelyeket klasszikus színekben vagy különböző árnyalatokban is beszerezhet. Minden évszakra más típus felel meg. Télen a hosszabb szárú, melegebb zoknikat érdemes választani, amelyek légáteresztőek, hogy lába ne izzadjon feleslegesen. Nyáron viszont a könnyen elrejtheti a zoknit a tornacipőjében. Ismerje meg az alacsony zoknikat, amik feltűnésmentes viseletet biztosítanak a városban, a munkába és az iskolába menet.

Funkcionális női zoknik

Nem feledkezhetünk meg a funkcionális női zoknikról sem, amelyeket minden vásárlónk értékelni fog. Sportoláshoz és hosszabb kirándulásokra alkalmasak. Átlagon felüli légáteresztő tulajdonságú, könnyű és puha zoknit keres, amely gyorsan szárad? Nálunk ilyet is talál – hagyja magát elvarázsolni a bambusz zoknikkal!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

497 tételből 1–30
az oldalt
497 tételből 1–30