120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A zokni a ruházat teljesen lényegtelen eleme? Teljesen mindegy, hogy milyen típust vesz fel? Ez már rég nem igaz! A zokni vásárlásakor is legyen megfontolt. Hála nekünk már online is vásárolhat. A női zoknik már jó ideje szerves részét képezik a fehérnemű kínálatnak. Nálunk más ruhadarabokkal együtt is beszerezheti őket. Kínálatunkban elsősorba...

A zokni a ruházat teljesen lényegtelen eleme? Teljesen mindegy, hogy milyen típust vesz fel? Ez már rég nem igaz! A zokni vásárlásakor is legyen megfontolt. Hála nekünk már online is vásárolhat. A női zoknik már jó ideje szerves részét képezik a fehérnemű kínálatnak. Nálunk más ruhadarabokkal együtt is beszerezheti őket. Kínálatunkban elsősorban a népszerű cseh Phuseckle márka termékei, de olyan világmárkák zoknijai is megtalálhatóak mint az Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger vagy a Horsefeathers. Ezek a márkák nagyon jó minőségű zoknikat gyártanak, amelyeket klasszikus színekben vagy különböző árnyalatokban is beszerezhet. Minden évszakra más típus felel meg. Télen a hosszabb szárú, melegebb zoknikat érdemes választani, amelyek légáteresztőek, hogy lába ne izzadjon feleslegesen. Nyáron viszont a könnyen elrejtheti a zoknit a tornacipőjében. Ismerje meg az alacsony zoknikat, amik feltűnésmentes viseletet biztosítanak a városban, a munkába és az iskolába menet.

Funkcionális női zoknik

Nem feledkezhetünk meg a funkcionális női zoknikról sem, amelyeket minden vásárlónk értékelni fog. Sportoláshoz és hosszabb kirándulásokra alkalmasak. Átlagon felüli légáteresztő tulajdonságú, könnyű és puha zoknit keres, amely gyorsan szárad? Nálunk ilyet is talál – hagyja magát elvarázsolni a bambusz zoknikkal!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

344 tételből 1–30
az oldalt
344 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.