120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A lábai megérdemlik a legjobbat, hát adja meg nekik. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült női zoknit. A természetes anyag légáteresztő, és olyannyira jó nedvszívó, hogy lábfeje nem fog kellemetlenül izzadni...

A lábai megérdemlik a legjobbat, hát adja meg nekik. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült női zoknit. A természetes anyag légáteresztő, és olyannyira jó nedvszívó, hogy lábfeje nem fog kellemetlenül izzadni még a zárt cipőben sem. Ha rájön, hogy a pamut zokni megfelel Önnek, egészítse ki ruhatárát további biopamutból készült női bugyival. Garantáltan nem hibázik velük (és szégyent sem hoznak Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

Miért cserélje le hagyományos ruháit biopamutra? Elsősorban azért, mert a szerves pamutot természetes módon termesztik, valamint a növekedésükhöz és a feldolgozásukhoz egyaránt kizárólag természetes erőforrásokat használnak fel. Így jöhet létre egy ökologikus és fenntartható anyag, ami nem bántja még az érzékeny bőrt sem, illetve gyerekeknek, allergiás és bőrproblémás embereknek is megfelelő. Ez nem minden, ezen kívül még a pénztárcáját sem terheli meg. Ugyanis a biopamutból készült női fehérnemű magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1