Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg nyári térdzoknit vagy a magas szárú zoknit. A mindennapi viseletre tökéletesen megfelel az egyedi mintás, vidám női térdzokni. Ha szeretné, hogy ízlésesen mutasson, viselje ruhához vagy szoknyához. Amennyiben sporthoz megfelelő zoknit keres, a legjobb választá...

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg nyári térdzoknit vagy a magas szárú zoknit. A mindennapi viseletre tökéletesen megfelel az egyedi mintás, vidám női térdzokni. Ha szeretné, hogy ízlésesen mutasson, viselje ruhához vagy szoknyához. Amennyiben sporthoz megfelelő zoknit keres, a legjobb választás a sportos térdzokni, mely mozgás közben sem hagyja cserben Önt. Mivel a férfiakra is gondolunk, nálunk rengeteg színben elérhető férfi térdzoknit is talál.

Hogyan válasszon női zoknit

Zokni választáskor gyakran csak a dizájnt vesszük figyelembe. Azonban egy rosszul kiválasztott szabás, méret vagy nem megfelelő anyag fájdalmas nyomot hagyhat, kialakulhat hólyag vagy bepállott lábfejhez vezethet. Akkor mégis hogyan válassza ki az igazit? A szabást illetően: a balerinába és a félcipőbe alacsony szárú zokni, a sneakerbe bokazokni, míg sportoláshoz és hosszú nadrágokhoz a magas szárú zokni való. Ha lehet, válasszon természetes anyagot – egész napos viselethez kellemes lehet a pamut, bambusz vagy a merinó gyapjú.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12