120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg nyári térdzoknit vagy a magas szárú zoknit. A mindennapi viseletre tökéletesen megfelel az egyedi mintás, vidám női térdzokni. Ha szeretné, hogy ízlésesen mutasson, viselje ruhához vagy szoknyához. Amennyiben sporthoz megfelelő zoknit keres, a legjobb választás...

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg nyári térdzoknit vagy a magas szárú zoknit. A mindennapi viseletre tökéletesen megfelel az egyedi mintás, vidám női térdzokni. Ha szeretné, hogy ízlésesen mutasson, viselje ruhához vagy szoknyához. Amennyiben sporthoz megfelelő zoknit keres, a legjobb választás a sportos térdzokni, mely mozgás közben sem hagyja cserben Önt. Mivel a férfiakra is gondolunk, nálunk rengeteg színben elérhető férfi térdzoknit is talál.

Hogyan válasszon női zoknit

Zokni választáskor gyakran csak a dizájnt vesszük figyelembe. Azonban egy rosszul kiválasztott szabás, méret vagy nem megfelelő anyag fájdalmas nyomot hagyhat, kialakulhat hólyag vagy bepállott lábfejhez vezethet. Akkor mégis hogyan válassza ki az igazit? A szabást illetően: a balerinába és a félcipőbe alacsony szárú zokni, a sneakerbe bokazokni, míg sportoláshoz és hosszú nadrágokhoz a magas szárú zokni való. Ha lehet, válasszon természetes anyagot – egész napos viselethez kellemes lehet a pamut, bambusz vagy a merinó gyapjú.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.