Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A női egészségügyi zoknikat azok fogják értékelni, akik cukorbetegségben szenvednek, sportolnak vagy egész nap a lábukon vannak. Jellemzőjük az extra laza szegély, amely nem feszül a boka és a vádli körül, és ezért nem okoz fájdalmas hólyagokat és duzzanatot az alsó lábszárakon. Ezenkívül a zoknik ezüstszálakat tartalmaznak, amelyek antibakter...

A női egészségügyi zoknikat azok fogják értékelni, akik cukorbetegségben szenvednek, sportolnak vagy egész nap a lábukon vannak. Jellemzőjük az extra laza szegély, amely nem feszül a boka és a vádli körül, és ezért nem okoz fájdalmas hólyagokat és duzzanatot az alsó lábszárakon. Ezenkívül a zoknik ezüstszálakat tartalmaznak, amelyek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek - elpusztítják a baktériumok bizonyos típusait, elnyelik a kellemetlen szagokat és megelőzik a gombás megbetegedéseket.

Hogyan válasszunk egészségügyi zoknit a nők számára?

Válasszon egészségügyi zoknit az Ön igényeinek figyelembevételével. Ha cukorbetegségben szenved, keressen női antibakteriális zoknit rugalmas szegéllyel, hogy segítsen leküzdeni a diabéteszes lábszindrómával járó nehézségeket. Fizikailag megterhelő munkát végez? Ezután válasszon alacsony zoknit megerősített sarokkal és lábujjakkal, hogy elnyelje az ütéseket és megelőzze a vízhólyagok kialakulását. A női funkcionális zokni ezüsttel sportoláshoz is használható, ahol különösen értékelni fogja a hatékony izzadságelvezetést és szagtalanítást.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2