120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyermekruházat értékesítésének köszönhetően vonzó áron juthat hozzá a kiválasztott darabokhoz. A gyermekruházatra vonatkozó kedvezmények akár 80%-osak is lehetnek. Vonzó áron kaphat zoknit, bugyit, rövidnadrágot, boxert vagy boxeralsót. Örvendeztesse meg gyermekeit élénk színű fehérneműkkel. És mi csal őszinte mosolyt az arcukra? Alsónemű vidá...

A gyermekruházat értékesítésének köszönhetően vonzó áron juthat hozzá a kiválasztott darabokhoz. A gyermekruházatra vonatkozó kedvezmények akár 80%-osak is lehetnek. Vonzó áron kaphat zoknit, bugyit, rövidnadrágot, boxert vagy boxeralsót. Örvendeztesse meg gyermekeit élénk színű fehérneműkkel. És mi csal őszinte mosolyt az arcukra? Alsónemű vidám nyomatokkal. Mit szólnál állatokhoz, rajzfilmfigurákhoz vagy képregényképekhez?

Gyermekáruk értékesítése

Milyen gyermekruhák közül választhatsz? A fiúk számára rövidnadrágokat, boxeralsókat és alsónadrágokat készítettünk klasszikus egyszínű kivitelben, de stílusos nyomatokkal is. Mit szólnál a csíkos, kockás, denevéres vagy Mancs őrjárathoz? A lányok számára pamut bugyik vannak Minnie, Barbie baba vagy állatmintás képekkel. A fiúknak és lányoknak szánt zoknik magas és bokáig érő változatban is kaphatók. Választhat a sportos és a klasszikus kialakítás között. Még a zoknik is játékos és vonzó dizájnnal rendelkeznek.

Mire kell figyelni a választáskor

Az olcsó gyermek alsónemű és ruházat kiválasztásakor figyeljen a gyártási anyagokra, a szabásokra és a megfelelő méretre. A zokni nem szabad, hogy összecsomósodjon, ugyanakkor a lábujjaknak elegendő helyet kell hagyni benne. A bokát nem szabad beszorítani. A fiú boxeralsók és rövidnadrágok esetében olyan szövött gumiszövetet szeretne, amely kényelmes, nem nyom, és a helyén tartja az alsóneműt. A lányok bugyija nem dörzsölheti a lábszár ágyékrészét. A rugalmas vég nem okozhat hólyagokat. Válasszon olyan fehérneműt, amely főként pamutból vagy pamutból és elasztánból készült, ami rugalmasságot kölcsönöz neki. Ezekben az anyagokban az érzékeny bababőr boldogan érzi magát.

Mik a kedvezményes csomagok

Ha olcsón szeretne gyerekruhát vásárolni, akkor érdekelni fogják az akciós fehérnemű csomagok. A csomagban általában három vagy több darabot talál, amelyek vagy azonosak, vagy különböznek a kialakításukban. Ha kedvezményes áron vásárolsz alsóneműt, az kevesebbe kerül, mintha egyenként vennéd meg.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

220 tételből 1–30
az oldalt
220 tételből 1–30