120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyermekruházat értékesítésének köszönhetően vonzó áron juthat hozzá a kiválasztott darabokhoz. A gyermekruházatra vonatkozó kedvezmények akár 80%-osak is lehetnek. Vonzó áron juthat zoknikhoz, bugyikhoz, alsónadrágokhoz, boxeralsókhoz vagy boxeralsókhoz. Örvendeztesse meg gyermekeit élénk színekben pompázó fehérneműkkel. És mi fog igazi mosoly...

A gyermekruházat értékesítésének köszönhetően vonzó áron juthat hozzá a kiválasztott darabokhoz. A gyermekruházatra vonatkozó kedvezmények akár 80%-osak is lehetnek. Vonzó áron juthat zoknikhoz, bugyikhoz, alsónadrágokhoz, boxeralsókhoz vagy boxeralsókhoz. Örvendeztesse meg gyermekeit élénk színekben pompázó fehérneműkkel. És mi fog igazi mosolyt csalni az arcukra? Vidám mintás fehérneműkkel. Mit szólnál állatokhoz, rajzfilmfigurákhoz vagy képregényképekhez?

Gyermekek eladása

Milyen gyermekruhák közül választhat? A fiúknak rövidnadrágokat, boxeralsókat és alsónadrágokat kínálunk klasszikus egyszínű, de stílusos nyomatokkal is. Mit szólnál a csíkos, kockás, denevér vagy Mancs őrjárat mintákhoz? A lányoknak pamut bugyikat találsz Minnie, Barbie baba vagy állatmintákkal. A zoknik fiúknak és lányoknak egyaránt kaphatók magas és bokazoknik formájában. Választhatsz sportos és klasszikus minták közül. Még a zoknik is játékos és vonzó dizájnnal rendelkeznek.

Mire kell figyelni a választáskor

Az olcsó gyermek alsóneműk és ruhák kiválasztásakor figyeljünk a gyártási anyagokra, a szabásokra és a megfelelő méretre. A zokni nem szabad, hogy összecsomósodjon, ugyanakkor a lábujjaknak elég helyük legyen benne. A boka nem szorulhat be bennük. A fiú boxeralsók és rövidnadrágok esetében keressen olyan szövött gumit, amely kényelmes, nem szorít, és a helyén tartja az alsóneműt. A lányok bugyijai nem dörzsölhetik a lábszár lágyéktájékát. A rugalmas záródás nem okozhat kidörzsölődést. Olyan alsóneműt válasszon, amely főként pamutból vagy pamutból és elasztánból készül, ami rugalmasságot ad neki. Ezekben az anyagokban a baba érzékeny bőre jól érzi magát.

Mik azok a kedvezményes csomagok

Ha olcsón szeretne gyermekruhákat vásárolni, akkor az akciós fehérnemű csomagok vonzóak lesznek az Ön számára. Egy csomagban általában három vagy több darabot találsz, amelyek vagy azonosak, vagy különböznek egymástól a kialakításukban. Ha kedvezményes csomagban vásárolsz alsóneműt, az olcsóbb lesz, mintha egyenként vennéd meg.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

184 tételből 1–30
az oldalt
184 tételből 1–30