120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát női vagy férfi pizsamával a pihentető estékhez a kandalló mellett, a Netflix-maratonokhoz vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál valamit – kínálatunkban...

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát női vagy férfi pizsamával a pihentető estékhez a kandalló mellett, a Netflix-maratonokhoz vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál valamit – kínálatunkban nemcsak szatén és flanel pizsamákat talál, hanem karácsonyi és szexi pizsamákat is különleges alkalmakra. 

Mintha felhőn aludna

Ön is egyik oldaladról a másikra forgolódik éjszaka a pizsamája pedig a hátához tapad vagy összegyűrődik és nyomja? Az új éjszakai ruhájának válasszon lazább és minőségi anyagból készült pizsamát. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát szintén fontos tényező – míg nyáron a hűsítő szaténból készül trikó és alsónadrág, addig télre a flanel pizsama és a meleg női és férfi zokni való. Minden esetben fektessen a minőségbe. Az, hogy milyen hosszú egy pizsama élettartama a minőségi eldolgozáson múlik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

185 tételből 1–30
az oldalt
185 tételből 1–30