120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát női vagy férfi pizsamával a pihentető estékhez a kandalló mellett, a Netflix-maratonokhoz vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál valamit – kínálatunkban...

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát női vagy férfi pizsamával a pihentető estékhez a kandalló mellett, a Netflix-maratonokhoz vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál valamit – kínálatunkban nemcsak szatén és flanel pizsamákat talál, hanem karácsonyi és szexi pizsamákat is különleges alkalmakra. 

Mintha felhőn aludna

Ön is egyik oldaladról a másikra forgolódik éjszaka a pizsamája pedig a hátához tapad vagy összegyűrődik és nyomja? Az új éjszakai ruhájának válasszon lazább és minőségi anyagból készült pizsamát. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát szintén fontos tényező – míg nyáron a hűsítő szaténból készül trikó és alsónadrág, addig télre a flanel pizsama és a meleg női és férfi zokni való. Minden esetben fektessen a minőségbe. Az, hogy milyen hosszú egy pizsama élettartama a minőségi eldolgozáson múlik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

111 tételből 1–30
az oldalt
111 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.