120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát férfi pizsamával, mely tökéletes választás a pihentető estékhez szeretett párjával, a játékesteken a haverokkal vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál m...

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki a ruhatárát férfi pizsamával, mely tökéletes választás a pihentető estékhez szeretett párjával, a játékesteken a haverokkal vagy egy hétvégi reggelihez a meleg takarók között. Nálunk mindenki talál magának valót – kínálatunkban ugyanis rövid ujjú pizsamát és hosszú ujjú meleg pizsamát pizsamanadrággal egyaránt talál.

Mintha felhőn aludna

A pizsama kiválasztásakor ügyeljen rá, hogy lezser szabású legyen és minőségi anyagból készüljön. A pamut férfi pizsama biztos választás, ami könnyű, légáteresztő és az érzékeny bőrnek is megfelel. A forró nyári estéken biztosan értékeli a szatén érintését, míg a téli hónapokban a melegebb flanel pizsamákat ölti fel. Mi van akkor, ha nem szeret pizsamát hordani? Akkor cserélje le férfi alsónadrágra amit alvásra is használhat, elég egy egyszerű trikót felvenni hozzá és kész is. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

45 tételből 1–30
az oldalt
45 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.