120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Nyáron sem kell lemondania a pizsamáról. Elég olyat választania, amiben a bőre lélegezhet, így nem fog izzadni a trópusi melegben. A szellős pamutból vagy a hűsítő szaténból készült rövid ujjú férfi pizsamák és a rövidnadrágok ideális választások. Ha nem ragaszkodik a tradíciókhoz, adjon egy esélyt a férfi hálóingnek, ami maximális szabadságot ...

Nyáron sem kell lemondania a pizsamáról. Elég olyat választania, amiben a bőre lélegezhet, így nem fog izzadni a trópusi melegben. A szellős pamutból vagy a hűsítő szaténból készült rövid ujjú férfi pizsamák és a rövidnadrágok ideális választások. Ha nem ragaszkodik a tradíciókhoz, adjon egy esélyt a férfi hálóingnek, ami maximális szabadságot és kényelmet nyújt Önnek egész éjszaka.

Hogyan válasszon kényelmes férfi pizsamát

A férfi pizsama elég lezser ahhoz, hogy ne szorítson, és minőségi anyagból készült, aminek jó a tapintása nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadtságot. Az éjszakai viseletének kiválasztásakor vegye figyelembe az évszakot, amikor használni fogja. Míg az ideális férfi pizsama nyárra hűsítő szaténból vagy könnyű és légáteresztő pamutból készült, a téli hónapokban a hosszú ujjú flanel pizsama és hosszú pizsamanadrág tartja majd melegen.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

23 tételből 1–23
23 tételből 1–23
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.