120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Nyáron sem kell lemondania a pizsamáról. Elég olyat választania, amiben a bőre lélegezhet, így nem fog izzadni a trópusi melegben. A szellős pamutból vagy a hűsítő szaténból készült rövid ujjú férfi pizsamák és a rövidnadrágok ideális választások. Ha nem ragaszkodik a tradíciókhoz, adjon egy esélyt a férfi hálóingnek, ami maximális szabadságot ...

Nyáron sem kell lemondania a pizsamáról. Elég olyat választania, amiben a bőre lélegezhet, így nem fog izzadni a trópusi melegben. A szellős pamutból vagy a hűsítő szaténból készült rövid ujjú férfi pizsamák és a rövidnadrágok ideális választások. Ha nem ragaszkodik a tradíciókhoz, adjon egy esélyt a férfi hálóingnek, ami maximális szabadságot és kényelmet nyújt Önnek egész éjszaka.

Hogyan válasszon kényelmes férfi pizsamát

A férfi pizsama elég lezser ahhoz, hogy ne szorítson, és minőségi anyagból készült, aminek jó a tapintása nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadtságot. Az éjszakai viseletének kiválasztásakor vegye figyelembe az évszakot, amikor használni fogja. Míg az ideális férfi pizsama nyárra hűsítő szaténból vagy könnyű és légáteresztő pamutból készült, a téli hónapokban a hosszú ujjú flanel pizsama és hosszú pizsamanadrág tartja majd melegen.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13