Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Nehezen alszik el, ide-oda forog és reggel kialvatlanul ébred? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy új alvónadrágot, ami nem szorít, légáteresztő, pihentető és zavartalan alvást biztosít Önnek. A klasszikus méretek nem Önnek valók? Kínálatunkban nem csak nagyméretű éjszakai viseleteket talál, akár 5 XL-es méretekig, hanem extra na...

Nehezen alszik el, ide-oda forog és reggel kialvatlanul ébred? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy új alvónadrágot, ami nem szorít, légáteresztő, pihentető és zavartalan alvást biztosít Önnek. A klasszikus méretek nem Önnek valók? Kínálatunkban nem csak nagyméretű éjszakai viseleteket talál, akár 5 XL-es méretekig, hanem extra nagy méretű pizsamákat és szellős férfi hálóingeket, amelyek megtermett férfiaknak lettek készítve.

Hogyan válasszon kényelmes pizsamát?

Ahhoz, hogy jól aludjon a pizsamájában, annak szabás- és anyag szempontból is illeszkednie kell Önhöz. Fontos szerepet játszanak az olyan természetes anyagok, mint a pamut és a bambusz, amelyek légáteresztőek, jól elvezetik az izzadtságot és az érzékeny bőrt sem irritálják. Kerülje a szintetikus anyagokat – nemcsak izzadni fog bennük, de akár allergiát is okozhatnak. A pizsama kiválasztásakor vegye figyelembe az aktuális évszakot is - nyáron a rövidnadrágokat és a trikókat értékeli majd, de amint hidegebbre fordul az idő a hosszú ujjú flanel pizsamákat és férfi nadrágokat részesíti előnyben majd az alváshoz.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

44 tételből 1–30
az oldalt
44 tételből 1–30