120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Nehezen alszik el, ide-oda forog és reggel kialvatlanul ébred? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy új alvónadrágot, ami nem szorít, légáteresztő, pihentető és zavartalan alvást biztosít Önnek. A klasszikus méretek nem Önnek valók? Kínálatunkban nem csak nagyméretű éjszakai viseleteket talál, akár 5 XL-es méretekig, hanem extra nag...

Nehezen alszik el, ide-oda forog és reggel kialvatlanul ébred? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy új alvónadrágot, ami nem szorít, légáteresztő, pihentető és zavartalan alvást biztosít Önnek. A klasszikus méretek nem Önnek valók? Kínálatunkban nem csak nagyméretű éjszakai viseleteket talál, akár 5 XL-es méretekig, hanem extra nagy méretű pizsamákat és szellős férfi hálóingeket, amelyek megtermett férfiaknak lettek készítve.

Hogyan válasszon kényelmes pizsamát?

Ahhoz, hogy jól aludjon a pizsamájában, annak szabás- és anyag szempontból is illeszkednie kell Önhöz. Fontos szerepet játszanak az olyan természetes anyagok, mint a pamut és a bambusz, amelyek légáteresztőek, jól elvezetik az izzadtságot és az érzékeny bőrt sem irritálják. Kerülje a szintetikus anyagokat – nemcsak izzadni fog bennük, de akár allergiát is okozhatnak. A pizsama kiválasztásakor vegye figyelembe az aktuális évszakot is - nyáron a rövidnadrágokat és a trikókat értékeli majd, de amint hidegebbre fordul az idő a hosszú ujjú flanel pizsamákat és férfi nadrágokat részesíti előnyben majd az alváshoz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

9 tételből 1–9
9 tételből 1–9
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.