120 nap a cserére vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Nyári Kiárusítás
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A láthatatlan fehérnemű nem hiányozhat egyetlen férfi vagy női ruhatárból sem. Ebbe nemcsak a női bugyik és a férfi boxerek tartoznak bele, hanem például a pólók, beleértve az izzadásgátló pólókat is. Ha diszkrét, Csehországban gyártott fehérneműt keres, akkor a Covert márkát imádni fogja. A body alsóneműk előnye, hogy nem látszanak a ruhák alat...

A láthatatlan fehérnemű nem hiányozhat egyetlen férfi vagy női ruhatárból sem. Ebbe nemcsak a női bugyik és a férfi boxerek tartoznak bele, hanem például a pólók, beleértve az izzadásgátló pólókat is. Ha diszkrét, Csehországban gyártott fehérneműt keres, akkor a Covert márkát imádni fogja. A body alsóneműk előnye, hogy nem látszanak a ruhák alatt. Leggyakrabban átlátszó anyagok alatt viselik.

Fedezze fel a láthatatlan fehérnemű előnyeit

A legtöbb alsónemű hússzínű alsóneműben kapható. A bézs színű alsónemű tökéletesen illeszkedik a bőrszínedhez, így nem látszik fehér ing, blúz vagy póló alatt. Láthatatlan bugyik, boxerek és pólók, valamint páncélingek is kaphatók. Hölgyek és urak egyaránt választhatnak a kínálatból. A láthatatlan fehérneműk leggyakrabban pamutból készülnek. A bugyikhoz és boxerekhez kevert anyagot használnak, amely pamutból és elasztánból áll. Az elasztán rugalmasságot kölcsönöz a pamutnak, így a fehérnemű tökéletesen alkalmazkodik az Ön görbéihez.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

7 tételből 1–7
7 tételből 1–7
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.