120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő


L&L köpenyek


A cég már 1979-től létezik, maga a márka pedig a lengyel piacon szinte már több mint 20 éve ismert. L&L egy minőségi köntösöket gyártó cég, melynek köszönhetően a gyerekektől és nőktől kezdve a férfiakig mindenki megtalálja magának az ideális köntös-modellt, amely mindenki számára elengedhetetlen. Köntös az szerint, hogy milyen anyagból készült:  • frottír wellsoft,

  • multisoft,

  • termofrotte,

  • 100% pamut frottír,


remek választás lehet rögtön a fürdőszoba elhagyása után, szép kiegészítő lehet a wellnessben, de más helyeken is. Szintén ideális választás közvetlenül a reggeli ébredés után vagy az egész nap utáni esti pihenés közben.
Az L&L köpenyek egész Európán belül, az USA-ban és Kanadában is kaphatóak.

Kedvenc kategóriák

Semmilyen termék sem származik ettől a gyártótól.

Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.