120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A Black Friday kedvezmények itt vannak és ez csak egyet jelent – a minőségi és kiváló szabású fehérneműért már nem kell ezreket fizetnie. Éljen a fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Kedvezményes női alsók és alsónadrágok, férfi boxeralsók, alsónadrágok és fecske alsónadrágok várnak Önre...

A Black Friday kedvezmények itt vannak és ez csak egyet jelent – a minőségi és kiváló szabású fehérneműért már nem kell ezreket fizetnie. Éljen a fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Kedvezményes női alsók és alsónadrágok, férfi boxeralsók, alsónadrágok és fecske alsónadrágok várnak Önre akár kedvezményes kiszerelésben is akciós áron. Ne engedje ki a kezei közül kedvenc darabjait, amiket most akár féláron kaphat meg.

Az alap a minőségi anyag

Fehérnemű vásárláskor ügyeljen az anyagra, ami kellemes tapintású, légáteresztő és rugalmas kell legyen. A pamutból, bambuszból vagy modálból készült alsónemű tökéletes a mindennapi viselethez és az érzékeny bőrt sem irritálja. Ellenben a sporthoz és az outdoor tevékenységekhez merinó vagy műszálból készült funkcionális ruha szükséges, mely hatékonyan elvezeti az izzadtságot. Tekintse meg a kedvezményes fehérneműket és ne felejtse, ha XY Ft felett vásárol a szállítás ingyenes.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2068 tételből 1–30
az oldalt
2068 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.