120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Kedvezményes kiszerelés
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel egy fárasztó nap után. Bújjon kényelmes férfi köpenybe, tegye a lábait az asztalra és felejtse el a gondokat. A kapucnival vagy sálgallérral ellátott meleg köpenyek megbízhatóan melegen tartják Önt, és elviselhetőbbé teszik a hosszú téli estéket. Tekintse meg a frottírból készült vagy a Styx cseh má...

Kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel egy fárasztó nap után. Bújjon kényelmes férfi köpenybe, tegye a lábait az asztalra és felejtse el a gondokat. A kapucnival vagy sálgallérral ellátott meleg köpenyek megbízhatóan melegen tartják Önt, és elviselhetőbbé teszik a hosszú téli estéket. Tekintse meg a frottírból készült vagy a Styx cseh márka magas pamuttartalmú köpenyeit. A tökéletes kényelem érzéséért ne felejtsen el szívet átmelengető, kötött zoknit felvenni.

Hogyan válassza ki a tökéletes köpenyt

A köpeny kiválasztásakor figyeljen oda az anyagra, amiből készült. Télre keres köpenyt, ami a forró fürdő után is melegen tartja, vagy nyári köpenyt keres amit a pizsamára felvéve a teraszon is viselhet? Az előbbi esetében a frottír, flanel vagy pamut köpenyeket értékeli majd, melyek remek nedvszívók és melegen tartják Önt. Ellenben nyárra a szatén köpenyek az ideálisak, amik kellemesen hűsítik a bőrt. Mit vegyen a köpeny alá? Valaki szívesen viseli meztelen testen, mi azonban figyelmébe ajánljuk a boxeralsókat vagy az alsónadrágokat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13