120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Véleményünk szerint a pizsamának minden szekrényben ott a helye, és aki szereti a kényelmet, biztosan egyetért velünk. Igyekszünk csak az igazán jó minőségűeket kiválasztani, hiszen ügyfeleink csak a legjobbat érdemlik. Tehát vagy minden (szuper ár, szuper minőség, szuper megjelenés), vagy semmi. A pizsamák jó reklámként szolgálnak a másik ne...

Véleményünk szerint a pizsamának minden szekrényben ott a helye, és aki szereti a kényelmet, biztosan egyetért velünk. Igyekszünk csak az igazán jó minőségűeket kiválasztani, hiszen ügyfeleink csak a legjobbat érdemlik. Tehát vagy minden (szuper ár, szuper minőség, szuper megjelenés), vagy semmi. A pizsamák jó reklámként szolgálnak a másik nemnél is. Kínálatunkban rövid ujjú és hosszú ujjú pizsamát egyaránt talál.

Szeretné meglepni szíve választottját és olyan ajándékot adni neki, amit értékelni fog? A minőségi férfi pizsamával nem lehet hibázni. Tekintse meg a fiatalos darabokat a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger márkáktól. Nyáron a könnyedebb, szellős, rövid ujjú és rövidebb szárú pizsamák, míg télen a hosszú ujjú és hosszú szárú, melegebb anyagú pizsamák a megfelelőek. Mindenképpen a jól bevált pamutot válassza, amit műszállal vagy viszkózzal ötvöztek. Vásároljon webáruházunkban a Nedeto.hu-n!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

45 tételből 1–30
az oldalt
45 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.