120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ahhoz, hogy felfrissülve és energiával tele ébredjen, nem elég egy minőségi ágy és matrac, hanem egy kényelmes pizsamára is szüksége lesz. Olyan ami nem szorít, nem nyom vagy nem hagy érzékeny nyomot a deréktájon és jól elvezeti az izzadtságot. Ha a szokványos ruhaméretek nem felelnek meg Önnek, válogasson a nagy méretű pizsamák közül vagy vegy...

Ahhoz, hogy felfrissülve és energiával tele ébredjen, nem elég egy minőségi ágy és matrac, hanem egy kényelmes pizsamára is szüksége lesz. Olyan ami nem szorít, nem nyom vagy nem hagy érzékeny nyomot a deréktájon és jól elvezeti az izzadtságot. Ha a szokványos ruhaméretek nem felelnek meg Önnek, válogasson a nagy méretű pizsamák közül vagy vegyen fel egy férfi hálóinget. Laza és légies szabása nyugodt és zavartalan alvást biztosít Önnek.

Hogyan válasszon férfi nagy méretű pizsamát

Ha nem tud elképzelni egy éjszakát sem pizsama nélkül, alaposan gondolja át, milyen anyagot választ. A lehető legkényelmesebbnek kell lennie, jó nedvszívó tulajdonságokkal és nem szabad, hogy irritálja a bőrt. Az ideális választás tehát a légáteresztő pamut vagy bambuszszálakból készült pizsama – a műszálas anyagokat ellenben hanyagolja. Szintén vegye figyelembe az évszakokat – nyáron a hűsítő rövid ujjú szatén pizsamákat és rövidnadrágokat preferálja. Télen inkább a hosszú flanel pizsamátés pizsamanadrágot válassza, amely megbízhatóan melegen tartja a testét.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.