120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A női fehérnemű szexi darabja a női pizsama. Kellemes anyag, laza szabás és minőségi eldolgozás – ezt keressük minden női pizsamában.

A női pizsama annak ellenére hogy szexi, kényelmesnek is kell lennie. Annak érdekében, hogy kipihenhesse magát és mindemellett jól is nézzen ki olyan pizsamamárkákat ajánlunk a figyelmébe mint a Calvin Klein. Kén...

A női fehérnemű szexi darabja a női pizsama. Kellemes anyag, laza szabás és minőségi eldolgozás – ezt keressük minden női pizsamában.

A női pizsama annak ellenére hogy szexi, kényelmesnek is kell lennie. Annak érdekében, hogy kipihenhesse magát és mindemellett jól is nézzen ki olyan pizsamamárkákat ajánlunk a figyelmébe mint a Calvin Klein. Kényeztesse magát és szerezze be a legjobbat. Nyárra szellős anyagú pizsamát vagy hálóruhát válasszon például viszkózból, télre a hosszú ujjú meleg anyagú pizsamákat javasoljuk. A legnagyobb klasszikus a pamut, ami a maximális kényelem érdekében tartalmazhat elasztánt. A kiváló női pizsama is javíthat az alvás minőségén így Ön frissen és mosolyogva ébredhet. Nem kell azonnal az üzletbe rohannia, mikor a Nedeto.hu webáruházban otthona kényelméből válogathat.

 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

48 tételből 1–30
az oldalt
48 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.