120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki ruhatárát egy kényelmes női pamut pizsamával, amelyben élvezheti a romantikus pillanatokat a kandalló mellett, átélhet egy jó pizsama partit a barátnőkkel vagy egy hétvégi reggelit az ágyban. A hideg...

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki ruhatárát egy kényelmes női pamut pizsamával, amelyben élvezheti a romantikus pillanatokat a kandalló mellett, átélhet egy jó pizsama partit a barátnőkkel vagy egy hétvégi reggelit az ágyban. A hideg idő beköszöntével, bújjon bele a hosszú ujjú flanel pizsamába és pizsama nadrágba, ami kellemesen melegen tartja a testét. 

Hogyan válassza ki a tökéletes női pizsamát?

Ön is forgolódik éjszaka a pizsamája pedig a hátához tapad vagy összegyűrődik és nyomja? Az új éjszakai ruhájának válasszon kényelmes és minőségi anyagból készült pizsamát. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát fontos tényező – télen a pamutból vagy flanelből készült hosszú ujjú pizsama, míg nyáron a hűsítő szaténból készül trikó és alsónadrág a megfelelő. Minden esetben fektessen a minőségbe. Az, hogy milyen hosszú egy pizsama élettartama a minőségi eldolgozáson múlik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

29 tételből 1–29
29 tételből 1–29