120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki ruhatárát egy kényelmes női pamut pizsamával, amelyben élvezheti a romantikus pillanatokat a kandalló mellett, átélhet egy jó pizsama partit a barátnőkkel vagy egy hétvégi reggelit az ágyban. A hideg...

Életünk egy harmadát alvással töltjük, akkor miért nem tesszük kellemesebbé minőségi és kiváló szabású pizsamával? Lepje meg magát és egészítse ki ruhatárát egy kényelmes női pamut pizsamával, amelyben élvezheti a romantikus pillanatokat a kandalló mellett, átélhet egy jó pizsama partit a barátnőkkel vagy egy hétvégi reggelit az ágyban. A hideg idő beköszöntével, bújjon bele a hosszú ujjú flanel pizsamába és pizsama nadrágba, ami kellemesen melegen tartja a testét. 

Hogyan válassza ki a tökéletes női pizsamát?

Ön is forgolódik éjszaka a pizsamája pedig a hátához tapad vagy összegyűrődik és nyomja? Az új éjszakai ruhájának válasszon kényelmes és minőségi anyagból készült pizsamát. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát fontos tényező – télen a pamutból vagy flanelből készült hosszú ujjú pizsama, míg nyáron a hűsítő szaténból készül trikó és alsónadrág a megfelelő. Minden esetben fektessen a minőségbe. Az, hogy milyen hosszú egy pizsama élettartama a minőségi eldolgozáson múlik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.