120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jó minőségű és megfelelően illeszkedő női pizsamára, amelyet reggel le sem akar majd vetni. De ez nem is számít – a nyári rövid ujjú női pizsamáink és rövidnadrágok kényelmes viseletet biztosítanak a nap folyamán, főként akkor ha otthon tanul, home office-ban dolgozik vagy a gyerekekre vigyáz. Ha lehűlne a...

Cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jó minőségű és megfelelően illeszkedő női pizsamára, amelyet reggel le sem akar majd vetni. De ez nem is számít – a nyári rövid ujjú női pizsamáink és rövidnadrágok kényelmes viseletet biztosítanak a nap folyamán, főként akkor ha otthon tanul, home office-ban dolgozik vagy a gyerekekre vigyáz. Ha lehűlne a levegő csak bújjon bele a hosszú pamut vagy flanel pizsama nadrágjába, ami megbízhatóan melegen tartja.  

Aludjon pihe-puha gyapjún

A pamut pizsama olyan klasszikus darab, ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat. Különösen népszerűek az alacsony lycra-tartalmú pamutból készült pizsamák, amelyek nemcsak puha és könnyed érzést biztosítanak, hanem garantálják a kényelmes érzést a hidegebb éjszakákon is. Ugyanebből az okból a flanel is megfelelő, ami nagyon könnyen kezelhető és puha. Ellenben a nyári időszakban inkább szatént viseljen, ami kellemesen hűsíti a testet, így zavartalanul alhat. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.