120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jó minőségű és megfelelően illeszkedő női pizsamára, amelyet reggel le sem akar majd vetni. De ez nem is számít – a nyári rövid ujjú női pizsamáink és rövidnadrágok kényelmes viseletet biztosítanak a nap folyamán, főként akkor ha otthon tanul, home office-ban dolgozik vagy a gyerekekre vigyáz. Ha lehűlne a...

Cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jó minőségű és megfelelően illeszkedő női pizsamára, amelyet reggel le sem akar majd vetni. De ez nem is számít – a nyári rövid ujjú női pizsamáink és rövidnadrágok kényelmes viseletet biztosítanak a nap folyamán, főként akkor ha otthon tanul, home office-ban dolgozik vagy a gyerekekre vigyáz. Ha lehűlne a levegő csak bújjon bele a hosszú pamut vagy flanel pizsama nadrágjába, ami megbízhatóan melegen tartja.  

Aludjon pihe-puha gyapjún

A pamut pizsama olyan klasszikus darab, ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat. Különösen népszerűek az alacsony lycra-tartalmú pamutból készült pizsamák, amelyek nemcsak puha és könnyed érzést biztosítanak, hanem garantálják a kényelmes érzést a hidegebb éjszakákon is. Ugyanebből az okból a flanel is megfelelő, ami nagyon könnyen kezelhető és puha. Ellenben a nyári időszakban inkább szatént viseljen, ami kellemesen hűsíti a testet, így zavartalanul alhat. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

28 tételből 1–28
28 tételből 1–28