120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Csak alváshoz visel pizsamát, vagy Ön is olyan, mint mi, és napközben vagy hétvégén is szeret kényelmes pizsamában lazulni? Nálunk olyan női pizsamákat találhat, amelyek ideálisak a forró nyári estékre, éjszakákra és persze nappalokra is. Ne habozzon és cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jól illeszkedő rövidnadrágos női pizsamára. Mi van, h...

Csak alváshoz visel pizsamát, vagy Ön is olyan, mint mi, és napközben vagy hétvégén is szeret kényelmes pizsamában lazulni? Nálunk olyan női pizsamákat találhat, amelyek ideálisak a forró nyári estékre, éjszakákra és persze nappalokra is. Ne habozzon és cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jól illeszkedő rövidnadrágos női pizsamára. Mi van, ha lehűl a levegő? Ebben az esetben bújjon bele a pamut vagy flanel hosszú ujjú meleg pizsamájába, készítsen magának egy csésze forró teát és melegedjen át!  

Aludjon pihe-puha gyapjún

A pamut pizsama olyan klasszikus darab, ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat. Különösen népszerűek az alacsony lycra-tartalmú pamutból készült pizsamák. Ez nemcsak puhaságot és könnyedséget biztosít, hanem kellemes komfortot is hidegebb éjszakákon. Ugyanebből az okból a flanel is megfelelő, ami nagyon könnyen kezelhető és puha. Ellenben a nyári időszakban inkább szatént viseljen, ami kellemesen hűsíti a testet, így zavartalanul alhat. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

26 tételből 1–26
26 tételből 1–26