120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Csak alváshoz visel pizsamát, vagy Ön is olyan, mint mi, és napközben vagy hétvégén is szeret kényelmes pizsamában lazulni? Nálunk olyan női pizsamákat találhat, amelyek ideálisak a forró nyári estékre, éjszakákra és persze nappalokra is. Ne habozzon és cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jól illeszkedő rövidnadrágos női pizsamára. Mi van, h...

Csak alváshoz visel pizsamát, vagy Ön is olyan, mint mi, és napközben vagy hétvégén is szeret kényelmes pizsamában lazulni? Nálunk olyan női pizsamákat találhat, amelyek ideálisak a forró nyári estékre, éjszakákra és persze nappalokra is. Ne habozzon és cserélje le a kinyúlt alvótrikóját egy jól illeszkedő rövidnadrágos női pizsamára. Mi van, ha lehűl a levegő? Ebben az esetben bújjon bele a pamut vagy flanel hosszú ujjú meleg pizsamájába, készítsen magának egy csésze forró teát és melegedjen át!  

Aludjon pihe-puha gyapjún

A pamut pizsama olyan klasszikus darab, ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat. Különösen népszerűek az alacsony lycra-tartalmú pamutból készült pizsamák. Ez nemcsak puhaságot és könnyedséget biztosít, hanem kellemes komfortot is hidegebb éjszakákon. Ugyanebből az okból a flanel is megfelelő, ami nagyon könnyen kezelhető és puha. Ellenben a nyári időszakban inkább szatént viseljen, ami kellemesen hűsíti a testet, így zavartalanul alhat. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.